Akdeniz’de ‘Öğretmenler Günü’ buluşması


Akdeniz Belediyesi Proje Eğitim ve Uygulama Merkezi ile Mahalle Kültür ve Sanat Evleri’nde görevli öğretmenler, eğitmenler ve kurum personeli, ’24 Kasım Öğretmenler Günü’ dolayısıyla düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

 

Tarih : 30 Kasım 2022 Çarşamba 12:05

Haber Merkezi

Bir otelde gerçekleşen yemekli buluşmaya, Akdeniz Belediyesi Başkan Yardımcıları Onur Eryılmaz Gümüştok ile Yusuf Duman, Meclis üyeleri, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Uçar, birim müdürleri ile Proje Uygulama Merkezi ile Mahalle Kültür Sanat Evlerinde eğitim veren öğretmenler, eğitmen ve usta öğreticiler ile bu kurumlarda görevli çalışanlar katıldı. Renkli geçen buluşmada pasta kesen öğretmenler ve belediye personeli, gönüllerince eğlenerek keyifli bir akşam geçirdi.

“ÖĞRETMENLER BİZLERE YOL GÖSTERİR”

Akdeniz Belediye Başkan Yardımcısı Onur Eryılmaz Gümüştuk, buluşmada yaptığı konuşmada, programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ın selamlarını iletti. Öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunun altını çizen Gümüştok, “Öğretmenlik mesleği; topluma yol gösterici ve ufuk açıcı olduğu için çok kıymetlidir ve ayrı bir önemi vardır. Rahmetli babam da bir öğretmendi. Bu anlamda hep babamı örnek alırdım ve öğretmen olmayı isterdim. Tabi ilerleyen yıllarda siyasi bilimler okudum. Çünkü babam siyasetle de uğraşırdı. Sanırım babamın o yönünün kendime örnek aldım diye düşünüyorum” diye konuştu.

“BİRLİKTE ÇOK DAHA BÜYÜK PROJELERE İMZA ATACAĞIZ”

Başkan Yardımcısı Onur Eryılmaz Gümüştok; Proje Eğitim ve Uygulama Merkezi ile Mahalle Kültür ve Sanat Evleri’nde çeşitli kurslar ile mesleki beceri eğitimleri veren öğretmen ve eğitmenlere teşekkür etti, meslek kazanan yüzlerce Akdenizli kadının hayata artık çok farklı baktığını ifade etti. Sözlerini; “Güzel işler yapacağımıza inanıyorum” şeklinde sürdüren Gümüştok; “Başkanımızın vizyonu, meclis üyelerimiz, başkan yardımcılarımız ve müdür arkadaşlarımızın enerjisi çok yüksek. Sizlerden de aldığımız güç ve destekle daha büyük projelere birlikte imza atacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı. Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen buluşmada katılımcılar önce pasta kesti, ardından halaylar çekip gönüllerince eğlendi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA