AK Partili Yılmaz’dan Büyükşehir Belediyesi’ne terör suçlaması


AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun açıklamalarıyla terör örgütü destekçilerine açıldığının bir kez daha görüldüğünü söyledi.

 

Tarih : 30 Kasım 2022 Çarşamba 10:53

Haber Merkezi

Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesine yönelik yürütülen terör soruşturmalarını Meclis gündemine taşıdı. TBMM Genel Kurulunda söz alan Yılmaz, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun geçtiğimiz cumartesi günü yaptığı açıklamalara değindi. CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesinden yerel seçimlerden sonra 4 bin civarında belediye personelini işten çıkartıldığını anımsatan Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, “Yapılan incelemede, terör örgütleri ile irtibatı tespit edilen 54 belediye personelinden 30’unun PKK ve FETÖ üyesi, 24’ünün ise teröristlerin 1. ve 2. derece akrabası olduğu anlaşılmıştır. Mersin Büyükşehir Belediyesinin, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun yaptığı açıklamayla terör örgüt destekçilerine açıldığı bir kez daha görülmüştür.” dedi. Milletvekili Yılmaz, Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yürütülen adli soruşturmaların ardından tutuklamaların da gerçekleştiğini bildirdi. Yılmaz şu ifadelere yer verdi: “Adli soruşturmalarda, PKK terör örgütü ve terörist başını öven, propagandasını yapan, sözde bayrağını sosyal medyadan paylaşan ve eleman temin eden toplam 28 belediye personeli gözaltına alınmış, Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı ile birlikte 4 kişi tutuklanmıştır. Ne yazık ki bu tablo, CHP’nin hem Mersin’imiz hem de ülkemiz için bir milli güvenlik sorunu olduğu gerçeğini bir kez daha tescil etmiştir.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA