Seçer ve Kocamaz’a kavgada söylenmeyecek sözler


CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile İYİ Parti GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz arasındaki atışmaya değinen MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, “Seçer ve Kocamaz bizlere gösteriyor ki bu masanın ayakları yere basmamaktadır. Bu şahıslara çevirdikleri işler için masanın yerine tezgahın daha uygun olacağını belirtmek istiyorum. Ayrıca Kocamaz’ın psikolog önerisinin daha mantıklı bir hale gelmesi için Seçer ile birlikte bir ilişki terapistine gitmelerini tavsiye ediyorum. Tabi yaşananların bize gösterdiği kadarı ile terapiste giderken “dağın temsilcilerini” de unutmamalarını hatırlatmak istiyorum!" diyen Gölgeli tartışmaya dahil oldu” dedi.

 

Tarih : 29 Kasım 2022 Salı 13:19

Haber Merkezi

MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Mersin gündeminde büyük yankı oluşturan Seçer-Kocamaz atışmasına ilişkin açıklama da bulundu. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Gölgeli, “Son Günlerde şehrimiz trajikomik olaylara sahne olmaktadır. Vahap Seçer Millet İttifakının ortağı Burhanettin Kocamaz’a, “Kafalar Değişince Çok şey değişti”, “Ben kahraman belediye başkanıyım diye dolaşmasın” diyerek ayar veriyor. İYİ Parti GİK üyesi Burhanettin Kocamaz ise Vahap Seçer’in sabıkalarını sıralayarak, “Kauçuk ağacı suikastını”  “Kandil iltisaklı danışmanlarını”, “Dağın Temsilcileri sayesinde seçimi kazandığını”, “Gazete basıp, gazetecilerin dövülmesini” ortaya döküyor” dedi.

“BELEDİYEDEKİ YOLSUZLUKLARI AKŞENER’E BİLDİRDİNİZ Mİ?”

İYİ Parti GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz’a sorular soran Gölgeli, “Mersin halkının vicdanı adına; Burhanettin Kocamaz’a soruyoruz. Sayın Kocamaz, seçimler öncesinde bir kişi bile işten çıkarılmayacak diye namus şeref sözü veren Kemal Kılıçdaroğlu’nun namus şeref sözünün Vahap Seçer tarafından ayaklar altına alındığını Meral Akşener’e ilettiniz mi? HDP-CHP-İP el ele vererek kazandığınız seçimlerden sonra işine son verilen köylü çocuklarının yerine belediyeye PKK yandaşlarının doldurmalarını Meral Akşener’e ilettiniz mi? Belediyede dönen ve sizin de çok iyi bildiğiniz yolsuzlukları Meral Akşener’e ilettiniz mi? Seçim öncesinde sizin de kazanması için gece gündüz çabaladığınız ortağınızın her meclis toplantısında adınızın şaibe ile andığını Meral Akşener’e ilettiniz mi? Şayet bunları Meral Akşener’e bir GİK üyesi olarak ilettiniz ve Meral Akşener tüm bu rezilliklere rağmen halen  Vahap Seçer ile temel atma törenleri, açılış törenleri yapmaya devam ederek sizden mi vazgeçmiştir? Yoksa aranızda daha önce Mersin Halkına sahnelediğiniz iyi polis kötü polis tiyatrosunu yeniden mi sahneliyorsunuz?” dedi.

 “İLİŞKİ TERAPİSTİNE GÖRÜNÜN”

 “Vahap Seçer’e soruyoruz; Sayın Seçer, ortağınız Burhanettin Kocamaz’ın bahsettiği “dağın temsilcileri” seçimini yaparken hangi liyakat ölçütlerini kullanmaktasınız? Performans düşüklüğü iftirası ile ekmeğinden ettiğiniz vatan evlatlarının yerine aldığınız “dağın temsilcileri” ve “kandil iltisaklı danışmanlarınız” tarafından gösterilen performanstan memnun musunuz? Genel Başkanınızın hiçbir işçinin işinden edilmeyeceği yönünde verdiği namus ve şeref sözünün tarafınızdan ayaklar altına alındığını açık bir şekilde ifade eden ortağınıza nasıl bir cevap vereceksiniz?” diye soran Gölgeli, “Masanın altındaki ortağınız sayesinde kazandığınızı söylediğiniz ve diğer ortağınızın tabiri ile “Dağın temsilcileri” sizi hangi argümanlara tehdit ederek masanın üstündeki ortağınız ile aranızı açmaktadır? Birçok kirli işe bulaştığını ima ettiğiniz Burhanettin Kocamaz’ı her meclis toplantısında ortaya atıp daha sonra neden iddialarınız hakkında bir soruşturma yaptırmadığınızı Mersin halkına açıklayacak mısınız? Seçer ve Kocamaz bizlere gösteriyor ki bu masanın ayakları yere basmamaktadır. Bu şahıslara çevirdikleri işler için masanın yerine tezgahın daha uygun olacağını belirtmek istiyorum. Ayrıca   Kocamaz’ın Psikolog önerisinin daha mantıklı bir hale gelmesi için   Seçer ile birlikte bir ilişki terapistine gitmelerini tavsiye ediyorum. Tabi yaşananların bize gösterdiği kadarı ile terapiste giderken “dağın temsilcilerini” de unutmamalarını hatırlatmak istiyorum!" diyen Gölgeli tartışmaya dahil oldu” İfadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA