Jandarmadan sivil kıyafetli trafik denetimi


Mersin İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması yolcu taşımacılığı yapan araçlara yönelik trafik denetimi gerçekleştirdi. Trafik Jandarması tarafından gerçekleştirilen uygulamada şehirlerarası ve şehir içi yolcu taşımacılığı yapan 12 otobüs ve 32 minibüs denetlendi. Kural ihlali yaptığı tespit edilen 9 sürücüye ise cezai işlem uygulandı. Trafik Jandarması ayrıca sürücülere bu tür denetimlerin devam edeceğini belirterek trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

 

Tarih : 29 Kasım 2022 Salı 12:33

Haber Merkezi

 Sivil kıyafetli trafik jandarması, yolcu olarak bindiği araçlarda sürücüleri emniyet kemeri kullanımı, seyir halinde cep telefonu ile konuşma ve kırmızı ışık ihlali konularında denetledi. Sivil kıyafet ile bir müddet toplu taşıma aracında yolculuk eden Trafik Jandarması uygulama noktasında durdurulan araç içerisindeki sürücü ve yolculara kendini tanıtarak araçta olma sebebinin sürücülerin trafik kurallarına uyup uymadığını denetlemek olduğunu aktardı. Trafik Jandarması tarafından gerçekleştirilen uygulamada şehirlerarası ve şehir içi yolcu taşımacılığı yapan 12 otobüs ve 32 minibüs denetlendi. Kural ihlali yaptığı tespit edilen 9 sürücüye ise cezai işlem uygulandı. Trafik Jandarması ayrıca sürücülere bu tür denetimlerin devam edeceğini belirterek trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA