Kırmızı Şeytanlar’a teşekkür!


TFF 3. Lig 1. Grupta evinde Eskişehirspor’u konuk eden temsilcimiz Mersin İdman Yurdu rakibini 2-0 mağlup ederek puanını 34’e çıkartıp liderliğini sürdürdü. Temsilcimize 3 puanı getiren golleri İbrahim Konuksever ve Umut Aydın kaydetti. Mersin Stadyumunda oynan maçı yaklaşık 10 bin Mersinli futbolsever takip etti. Kırmızı Şeytanlar’a teşekkür eden Kulüp Başkanı Metin Saltık, “Güneş Maratondan Doğar” sloganıyla Takımını muhteşem desteğiyle ateşleyen Kırmızı Şeytanlar Taraftar Grubumuz ve Büyük Mersin İdman Yurdu Taraftarına teşekkür ediyor ve bu galibiyeti armağan ediyoruz” dedi.

 

Tarih : 28 Kasım 2022 Pazartesi 13:02

Necdet TAŞ

Hafta içi maçında Karaköprü maçında beklenmedik bir yenilgi alan kırmızı lacivertli temsilcimiz rakibini mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Zayıf rakibi karşısında çok sayıda gol pozisyonundan faydalanamayan temsilcimizin gollerini İbrahim Konuksever ve Umut Aydın kaydetti. Mersin Stadyumunda oynan maçı yaklaşık 10 bin Mersinli futbolsever takip etti. Dakika boyunca susmayan ve takıma destek olan Kırmızı Şeytanlar tribün şovlarıyla da büyük beğeni topladı.

“GÜNEŞ MARATON’DAN DOĞAR”

Kırmızı Şeytanlar’a teşekkür eden Kulüp Başkanı Metin Saltık, “Değerli Büyük İdman Yurdu Taraftarı, #YükselmeZamanı sloganı ile çıktığımız bu yolda ‘Tüm Şehir Tek Yürek’ olduk ve güzel bir dayanışma ile şampiyonluk hedefimize ilerliyoruz. Yeni Mersin İdman Yurdu Kulübü olarak; Eskişehirspor maçında muhteşem taraftarımız önünde 2-0 galip gelerek liderliğimizi sürdürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Şampiyonluk mücadelemizde Takımımıza her zaman destek olan ve bu maçta da bizleri yalnız bırakmayan Mersin Valimiz Sayın Ali Hamza Pehlivan ve Yenişehir Belediye Başkanımız Sayın Abdullah Özyiğit’e, Takımımıza gönülden destek veren kent dinamiklerine ve Değerli Basın Emekçilerimize Yönetim Kurulum ve şahsım adına teşekkür ederim. “Güneş Maratondan Doğar” sloganıyla Takımını muhteşem desteğiyle ateşleyen Kırmızı Şeytanlar Taraftar Grubumuz ve Büyük Mersin İdman Yurdu Taraftarına teşekkür ediyor ve bu galibiyeti armağan ediyoruz. Gerek kendi sahamızda gerekse deplasmanlarda takımımızı yalnız bırakmayarak her zaman her koşulda destekleyen sizlerin bu desteği; inanç, azim ve sorumluluğumuzu arttırmaktadır. Şampiyonluk yolunda başta kadınlarımız ve çocuklarımız olmak üzere bundan sonraki maçlarımızda tüm İdman Yurdu sevdalılarını yanımızda görerek ve aldığımız galibiyetlerle Şehrimizde coşkuyu, sevgiyi, kardeşliği ve bütünlüğü güçlendireceğimizi umut ediyoruz. Tüm Mersin hep birlikte, omuz omuza yolun sonu şampiyonluk olsun” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA