Karşıyaka, 6 puanlık bir maça çıkıyor


Karşıyaka, 52 Orduspor müsabakasını kazanarak gelecek hafta evinde konuk edeceği Yeni Mersin İdman Yurdu maçına kayıpsız çıkmak istiyor. Yeşil-kırmızılılar, yarın aynı puandaki rakibi 52 Orduspor FK maçıyla adeta 6 puanlık bir maça çıkmış olacak.

 

Tarih : 26 Kasım 2022 Cumartesi 14:02

TFF 3. Lig 1. Grup’ta yer alan Karşıyaka, hafta içinde Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu’nda Çatalcaspor ile karşı karşıya geldi. Yeşil-kırmızlı ekip, 68. dakikada 10 kişi kalmasına rağmen karşılaşmayı 2-0 kazandı. İzmir temsilcisi, 52 Orduspor FK’nın averajla önüne geçerek tekrar 2’nci sıraya yerleşti. Lider Yeni Mersin İdman Yurdu ise Karaköprü deplasmanında mağlup olarak 10 maçlık aradan sonra ligde kaybetti. Böylece Karşıyaka, liderle arasındaki puan farkını 5’e indirmiş oldu. İzmir temsilcisinin planı ise yarın 52 Orduspor FK karşısında galibiyet alarak gelecek hafta evinde ağırlayacağı Yeni Mersin İdman Yurdu karşılaşmasına kayıpsız çıkmak. Karşıyaka, yarın aynı puanda olan rakibi 52 Ordu FK ile adeta 6 puanlık bir maça çıkmış olacak. Erman Güraçar ve öğrencileri zorlu maçı kazanarak rakibiyle arasını açmak istiyor. Öte yandan yeşil-kırmızılılarda Onur Kolay, Mustafa Aşan, Fatih Taşdelen, İhsan Furkan, Fatih Ergen ve Recep Türköz gibi önemli oyuncuların sakatlıklarını tamamen atlatması teknik ekibin yüzünü güldüren olay oldu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA