Başkan Tarhan’dan Öğretmenler Gününe özel ziyaret


Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 24 Kasım Öğretmenler Gününde kızı Erinç Tarhan’ın öğretmeni Doğan Gökalp’e ziyarette bulundu. Emekli Öğretmen Doğan Gökalp’e sürpriz yaparak kapısını çalan Başkan Tarhan, alkışlarla karşılandı.

 

Tarih : 25 Kasım 2022 Cuma 10:12

Haber Merkezi

Bu özel günün anısına çiçek veren Başkan Tarhan, “Kendi öğretmenim Antalya’da olduğu için gidemedim. Bunun yerine kızım Erinç’i yetiştiren ve bugün başarılı bir yurttaş olmasının önünü açan Doğan Gökalp öğretmenimize sürpriz yaptık. Ne yapsak öğretmenlerimizin hakkını ödeyemeyiz. Bu özel günlerde ziyaret ederek unutmayacağımızı göstermek istiyoruz” dedi. Kendi öğrencilik süreci, kızı Erinç’in okula kaydı ve eğitim dönemiyle ilgili anılarını aktaran Başkan Tarhan, “Doğan Gökalp, o dönemin efsane öğretmenlerinden birisiydi. Bu imkânı bularak kızımın ondan eğitim almasını sağlamış olmaktan mutluyum. Hala bir araya geldiğimizde o günleri konuşmaktan dolayı son derece mutluyum” diye konuştu. Başkan Tarhan’a ziyareti ve zarif jesti nedeniyle teşekkür eden emekli öğretmen Doğan Gökalp de, “Neşet Tarhan başkanımız sadece Öğretmenler Gününde değil her zaman bizleri ziyaret ediyor. Bir talebimiz olduğunda hemen yerine getiriyor. Kendisini tanımış olmaktan ve öğretmeni olarak kızımız Erinç’in başarılı yaşam kariyerine tanık olmaktan son derece mutluyum” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA