Koçak, Öğretmenler Günü’nü kutladı


Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladığı mesajında ‘’Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Başöğretmenlik’ unvanının verildiği bu anlamlı günde tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyor, saygı ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

Tarih : 23 Kasım 2022 Çarşamba 14:45

Haber Merkezi

Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı Koçak, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Eğitimin toplumların gelişmesi, ilerlemesi ve kalkınmasında en önemli unsur olduğunu belirten Koçak, ‘’İnsanlığın temel değerlerini kazanmış, demokrasiyi özümsemiş, adalet duygusu gelişmiş ve vicdanlı bir neslin inşası için; mesleğine yüreğini koyan, öğrencilerinin yeteneklerini fark eden, onları önemseyen öğretmenlere her zaman ihtiyacımız var. Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk ‘Geleceğin güvencesi sağlam temellere dayalı bir eğitime, eğitim ise öğretmene dayalıdır, ‘Gelecek gençlerin, gençler ise öğretmenlerin eseridir’ sözleriyle öğretmenlerimizin ne kadar kutsal bir mesleği icra ettiklerini göstermiştir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmek amacıyla mesai mefhumu tanımadan fedakârca çalışan, bulunduğu yerdeki insanlara yeni ufuklar açmak için çaba harcayan değerli öğretmenlerimize minnettarız.  Bu duygu ve düşüncelerle, çocuklarımızın yeni çağın gerekliliklerini anlayan, bilgili, donanımlı, milli ve manevi değerlerimizi özümseyerek yetişmesinde büyük emek veren, bu anlamda kutsal bir görevi ifa eden, kentimizde ve ülkemizin dört bir yanında fedakârca çalışarak bu kutsal görevi hakkı ile yerine getiren bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor, Başöğretmeniz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ebediyete intikal etmiş bütün öğretmenlerimizi şükran ve rahmetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA