Gürsoy; “Mersin için birlikte başaracağız”


Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda (MTSO) 23 Aralık 2022 tarihinde yapılacak olan seçimlerde MTSO Yönetim Kurulu başkan adayı olduğunu açıklayan Mehmet Alper Gürsoy, ‘Hep birlikte başaracağız’ dedi.

 

Tarih : 23 Kasım 2022 Çarşamba 10:17

Haber Merkezi

Daha önce birçok kademesinde yönetici olarak bulunduğu ve yönetim kurulu üyeliği yaptığı Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda Yönetim Kurulu Başkan Adayı olan Gürsoy, “136 Yıllık köklü geçmişi, 30 bini aşkın üyesi ile Mersin ekonomisinin lokomotifi olan Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda başkan adayı olarak 115 meclis üyemiz ile birlikte kent ekonomisine yön vermek istiyoruz. Güçlü bir MTSO ve güçlü Mersin için birlikte başaracağız” dedi.

‘BİRLEŞTİRİCİ, UZLAŞMACI VE KATILIMCI YÖNETİM’

Geçmiş dönemlerde Mersin Girişimci İş İnsanları Derneği ve Mersin Yetkili Otomotiv Satıcıları Derneği yönetim kurulu başkanlıkları görevi de yapan Gürsoy, “Ben daha önce görev aldığım makamlarda tüm siyasi görüşlere eşit mesafede durdum. Bugün göreve talip olurken de önce mevcut başkan adayları ile masaya oturup, Mersin için en iyi yönetim kurulunu kurmak adına uzlaşmacı bir yaklaşım içerisinde olacağım. Daha sonrasında da siyaset, etnik köken ve mezhep ayrımı yapmadan katılımcı bir yönetim kurulu oluşturmak için kolları sıvayacağım. ‘Mersin’ ortak paydasında buluşmak isteyen tüm meclis üyelerimizle birleştirici, uzlaşmacı ve katılımcı bir yönetim oluşturacağız. Bu düstur ile çıktığımız yolda ilkelerimizi her türlü kazancın önünde tutacağıma söz veriyorum” dedi.

‘ÜRETEN KOMİTELER, ÜRETEN MECLİS’

MTSO’nun ‘sivil toplum kuruluşu’ misyonunu daha da güçlendireceklerini söyleyen Gürsoy, “30 bini aşan üyemiz var. Ekonomimize sağladıkları katmadeğer ve yarattıkları istihdamı düşünecek olursak, Mersin’e yön veren 30 bin kişiden söz ediyoruz. Onların refahı, Mersin’in refahı anlamına gelir. Üyelerimiz kalkınırsa Mersin kalkınır. Bu nedenle komitelerimiz ve meclisimizle birlikte, 30 bin üyemiz ve Mersin için üreteceğiz. Kamuoyunun karşısına 33 proje ile çıkacağız” ‘MTSO makamlarını nüfus ve güç kazanmak için kullanmayacak bir yönetim anlayışı’ içinde olacaklarını vurgulayan Gürsoy, şöyle devam etti: “Odadan güç alan değil, odaya güç veren bir yönetim anlayışı içinde olacağız. Bu doğrultuda ilk iş olarak odaya kayıtlı makam aracını satacak, oda kaynaklarını meclis üyelerimiz ve komitelerimizle birlikte yöneterek, her üyemizin bu kaynaklardan eşit şekilde yararlanmalarını sağlayacağız. MTSO, yalnızca yönetim kurulu ve meclis üyelerinin değil, 30 bin üyenin sivil toplum kuruluşu olacak” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA