Toroslar’da masal gibi çocuk şenliği!


Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesinin, çocuklara ara tatil sürprizi olarak düzenlediği “Toroslar Çocuk Şenliği” büyük ilgi gördü. Çizgi dizi karakterleri ve eğlenceli aktivitelerle buluşmanın heyecanını yaşayan çocukları Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da yalnız bırakmadı. Çocukların sevgi gösterileri ile karşıladığı Başkan Yılmaz, onların eğlencesine ortak oldu. Başkan Yılmaz; “Hem çocuklarımız hem de aileleri için keyifli bir ara tatil olmasını istedik. Onların mutluluğu için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Tarih : 20 Kasım 2022 Pazar 11:50

Haber Merkezi

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, çok sevdiği çocukları Toroslar Çocuk Şenliği’nde buluşturdu. Binlerce çocuk, bir haftalık ara tatilin keyfini doyasıya çıkardı. Yunus Emre Kültür Merkezi’nde 7 gün boyunca düzenlenen şenlikte çocuklar; ekranların sevilen çizgi dizi karakterleri Niloya, Kukuli, Elif’in Düşleri, Sevimli Dostlar, Heidi ve Harika Kanatlar ile Keloğlan’ın performanslarını, Hacivat-Karagöz, sihirbaz gösterilerini keyifle izledi. Toroslar’ın yanı sıra kentin tüm ilçelerinden binlerce çocuğun aileleriyle birlikte katıldığı şenlik, renkli görüntülere sahne oldu. Şenlik alanında birçok aktivite ve eğitici atölyeler yer alırken, aktiviteler çocukların yaş grubuna hitap edecek şekilde hazırlandı.

DEV OYUN PARKURU, EĞİTİCİ ve TEKNOLOJİK ATÖLYELER

Çocuklar, her gün farklı bir çizgi dizi kahramanının yer aldığı gösterilerde gerçeğe yakın kostümleriyle sahneye çıkan tiyatrocuların oyunlarıyla çok mutlu oldu. Gösterilerdeki müziklere eşlik eden çocukların coşkusu ise görülmeye değerdi. Belediyenin bu etkinliği, hem çocukların hem de anne ve babaların büyük beğenisini topladı. Çocuklar ve aileleri, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür ederek, rüya gibi bir ara tatil dönemi geçirdiklerini söyledi. Toroslar Belediyesi, çocuklar için hazırladığı dev organizasyonda çocukların çok sevdiği çizgi dizi karakterleri, atölye çalışmaları ve sunduğu renkli faaliyetlerle Mersin'in en kapsamlı çocuk şenliğini gerçekleştirdi. Dev şişme oyun parkurlarında arkadaşlarıyla oyun oynayan çocuklar, sanat atölyesi, taş boyama, yüz boyama ve seramik atölyesi, uzay gözlemevi (Planetaryum), drone atölyesi, masal atölyesi, Vr sanal gerçeklik atölyesi, robotik kodlama atölyesi gibi birbirinden eğlenceli ve eğitici aktivitelere de katıldı. Robotik kodlama atölyesinde 3D yazıcı tekniği ile yazdırılan Atatürk portresi çocuklara hediye edilirken, tahta bacak ve animatörlerin gösterileri de şenliğe neşe kattı.

“SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ ÇOCUKLAR”

Şenliğe katılan tüm çocuklara seslenerek iyi eğlenceler dileyen Başkan Yılmaz; “Sizleri çok seviyoruz. Bizim çocuklarımız ve geleceğimiz olduğunuz için çok seviyoruz. Akıllı, güzel çocuklarsınız. Sizler, bizim gözbebeklerimizsiniz” dedi. Çocuklardan derslerine çok çalışmalarını, dişlerini düzenli olarak fırçalamalarını, anne ve babalarının sözlerini iyi dinlemelerini de isteyen Başkan Yılmaz; “Sizler, ilerde bizim yerimize geçeceksiniz. Sizleri çok önemsiyoruz. Ara tatilde bilgisayarın başında değil, yaşıtlarınızla eğlenmenizi, oyun oynamanızı istedik. Bu kapsamda düzenlediğimiz Çocuk Şenliğimize yoğun ilgi gösteren tüm çocuklarımıza teşekkür ediyorum. Sizler mutlu oldukça bizler de mutlu oluyoruz” diye konuştu. Başkan Yılmaz, şenlik alanında bulunan çocuklarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA