MSK, seriyi sürdürme peşinde!


Misli.com Türkiye Basketbol Erkekler Ligi’nde oynadığı 6 maçtan 5 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı (MSK) galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Yarın evinde Ankaragücü Mamak Belediyesi’ni konuk edecek olan MSK’da Baş Antrenör Semih Soğuksu, “Kendi evimizde sezon boyunca bir daha maç kaybetmek istemiyoruz. Sakat oyuncumuz ve herhangi bir problemimiz yok. Bu hafta da seyircimizin önünde iyi basketbol oynayarak kazanmak istiyoruz” dedi.

 

Tarih : 18 Kasım 2022 Cuma 15:40

Misli.com Türkiye Basketbol Erkekler Ligi’nde geçtiğimiz hafta evinde Depomax Haremspor’u konuk eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı (MSK) rakibini yıldız oyuncusu Carberry’in 21 sayılık performansıyla 83-56 mağlup etmişti. 6 maçta 5 galibiyet ve 1 mağlubiyeti bulunan temsilcimizde tek hedef Ankaragücü Mamak Belediyesi maçını da kayıpsız geçip seriyi sürdürmek.

 “ZOR MAÇ OLACAK”

Zorlu maçın hazırlıklarını tamamlayan MSK’da Baş Antrenör Semih Soğuksu, rakiplerinin lige istediği gibi başlayamamasına rağmen çok iyi oyunculardan kurulu bir takım olduğuna dikkat çekerek, “Rakibimiz lige tam istediği gibi başlayamadı ama tehlikeli bir takım. Biz hazırlıklarımızı ona göre yapıyoruz. Kendi evimizde sezon boyunca bir daha maç kaybetmek istemiyoruz. Sakat oyuncumuz ve herhangi bir problemimiz yok. Bu hafta da seyircimizin önünde iyi basketbol oynayarak kazanmak istiyoruz” dedi.

Karşılaşma 19 Kasım 2022 Cumartesi saat 15.45’te Edip Buran Spor Salonu’nda oynanacak.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA