TARSUS İDMAN YURDU DAĞILDI!


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta maddi olarak zor günler geçiren temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu’nda Teknik Direktör Serdar Bozkurt görevinden istifa etti. Büyük maddi sıkıntının yaşandığı Sarı Lacivertli ekipte Taha Balcı ve Cengiz Ötkün’ün takımdan ayrıldığı öğrenildi. Uzun süredir para alamayan Bozkurt’un alacakları için Futbol Federasyonu’na başvurduğu öğrenildi. İstifasıyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Bozkurt, “Şampiyon olabilecek kadro kalitesine ve oyun anlayışına sahip olan takımın maddi nedenlerden dolayı dağılacak olmasının derin üzüntüsünü yaşamaktayım” dedi.

 

Tarih : 16 Kasım 2022 Çarşamba 12:24

Necdet TAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta maddi olarak zor günler geçiren temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu’nda Teknik Direktör Serdar Bozkurt görevinden istifa etti. Büyük maddi sıkıntının yaşandığı Sarı Lacivertli ekipte Taha Balcı ve Cengiz Ötkün’ün takımdan ayrıldığı öğrenildi. Bozkurt’un ayrılığına ilişkin Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü resmi sosyal medya hesabından “Emekleriniz için teşekkürler Hocam, Yolunuz açık olsun” ifadelerine yer verilirken, şehirden ayrılmak üzere olan Selahattin Bozkurt’u, taraftar uğurladı. Tarsus İdman Yurdu Taraftarlar Derneği, görevinden istifa ederek şehirden ayrılma kararı alan Serdar Bozkurt uğurladı. Derneğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Serdar Bozkurt'a verdiği emeklerden dolayı teşekkür eder kariyerinde başarılar dileriz” denildi.

“ÇOK ÜZGÜNÜM”

Öte yandan istifasıyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Serdar Bozkurt, “100. Yılda şampiyonluk parolasıyla göreve başladığımız Tarsus İdman Yurdu Kulübü ile bugün itibariyle yasal haklarımı kullanarak ayrılmış bulunuyorum. Görev aldığım bütün kulüplerde her zaman sorunların çözülmesi için uğraşan bahaneler üreten değil, üstesinden gelmek için çalışan, saha dışından ziyade saha içinde kalarak başarıya odaklanmayı ilke edinmiş bir teknik adam vizyonuna sahibim. Ancak bulunduğumuz durum itibariyle futbolcu kardeşlerimizi motive edecek hiçbir kaynak bulamadığımdan ve kulüpteki sorunların çözülmesinden ziyade her geçen gün katlanarak arttığından dolayı böyle bir karar aldığımı belirtmek isterim. Şampiyon olabilecek kadro kalitesine ve oyun anlayışına sahip olan takımın maddi nedenlerden dolayı dağılacak olmasının derin üzüntüsünü yaşamaktayım. Çalıştığım süre zarfında manevi desteklerini her zaman yanımda hissettiğim Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’a, Emin Dalyan Gür’e, Hüseyin Kaplan’a, Tolunay Duman’a, Sportif Direktörümüz Ferhat Duman’a, kulüp personeline özellikle son zamanlarda verdikleri destekten dolayı Korsanlar Taraftar Grubu’na bu zorlu sezon başından beri zihinsel olarak maddi sorunlarla boğuşmalarına rağmen saha disiplininden ve çalışmalarından taviz vermeyerek oynadıkları oyun ile herkesin takdirini toplayan koca yürekli ve karakterli futbolcu kardeşlerime ve benimle beraber başarılı olmak için gecesini gündüzüne katarak çalışan teknik ekipteki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

KULÜP KONGRE KARARI ALDI

Maddi sorunun yanında yönetim krizinin de yaşandığı Tarsus İdman Yurdu’nda (TİY) 18 Ekim’de olağanüstü kongre ile oluşan ve bir türlü toplanamadığı belirtilen yönetim kurulu aradan 1 ay geçmeden yeniden olağanüstü kongre kararı aldı. Tarsus Belediyesi Nikah Salonu’nda ilki 6 Aralık’ta yapılacak olağanüstü kogrede çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikincisi 13 Aralık’ta aynı yerde gerçekleştirilecek. Olağanüstü kongrede Tarsus İdman Yurdu’nun Kulübünün 22.04.2022 Tarih 7405 Sayılı Spor Kulüpleri Ve Spor Kulüpleri Federasyonları Kanunu İle 08.07.2022 Tarih 31890 Sayılı Spor Kulüpleri Ve Spor Anomin Şirketleri Tescil Yönetmeliği’ne Uygun Hale Getirilmesi, tüzük değişikliği ile ilgili çalışmalar yapılması ve gerekli işlemlerin tamamlanmasına yönelik, yönetim kuruluna yetki verilmesi maddesi de görüşülecek.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA