Çukurova kritik sınavda!


Temsilcimiz Çukurova Basketbol, Kadınlar Euroleague B Grubu 4. Hafta maçında yarın evinde Servet Tazegül Kapalı Spor Salonu’nda Macaristan takımı DVTK ile karşılaşacak. Maça mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanan Çukurova Basketbol’da Genel Koordinatör Ender Ünlü, Mersinlileri maça davet etti.

 

Tarih : 15 Kasım 2022 Salı 14:10

Necdet TAŞ

Kadınlar Euroleague’de oynadığı ilk 3 maçta 2 galibiyet bir beraberlik alan temsilcimiz Çukurova Basketbol, Kadınlar Euroleague B Grubu 4. Hafta maçında yarın evinde Servet Tazegül Kapalı Spor Salonu’nda Macaristan takımı DVTK ile karşılaşacak. B Grubu karşılaşmasında temsilcimiz ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, geçtiğimiz hafta Fransız temsilcisi Basket Landes'i deplasmanda 68-61 mağlup ederek gruptaki ilk galibiyetini almıştı.

“AVRUPA MAÇLARINA ŞANSIZ BAŞLADIK”

Maça mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanan Çukurova Basketbol’da Genel Koordinatör Ender Ünlü, Mersinlileri maça davet etti. Maçın ücretsiz olduğunu belirten Ünlü, “Kendi ligimizde 6 maçta 5 galibiyetimiz var. Avrupa Kupası’nda da 3 maçta 2 mağlubiyet ve bir galibiyetimiz var. Her hafta üstüne koyarak ilerliyoruz ve daha iyi olacağız. Aslında Avrupa maçlarına çok talihsiz başladık. Önce İspanya’daki zehirlenme olayı yaşandı ve o maça eksik ve moral bozukluğuyla çıkarak mağlup olduk. Daha sonra geçen senenin şampiyonuyla karşılaştık ve mağlup olduk. Geçen hafta Fransa deplasmanında galip gelerek büyük bir moral bulduk” dedi.

“AVRUPA MAÇLARI ÇOK SERT GEÇİYOR”

Avrupa Kupası maçlarının oldukça zor geçtiğinin altını çizen Ünlü, “Avrupa Kupası maçlarında çok zor ve bambaşka bir basketbol oynanıyor. Bir kere çok sert geçen maçlar oluyor. Orada boy gösteren takımların tamamı kendi liginde birinci ya da ikinci olmuş takımlar. Avrupa maçlarında özellikle taraftar desteğine çok ama çok ihtiyacımız var. Seyirci salonu doldurduğu zaman çok mutlu ve motive oluyoruz. Basketbol maçları seyirciyle çok daha zevkli geçiyor. Bir de yarın ki maçta seyircimiz bilinçli bir şekilde maçın hakemlerini baskı altına alırsa işimiz daha da kolaylaşır. Basketbol taraftarının biraz daha oyunun içinde olması lazım” diye konuştu.

“CHELSEA GRAY DE TAKIMA KATILIYOR”

Yeni transfer ettikleri yabancı oyuncularının takıma çok geç katıldığına dikkat çeken Ünlü, “Yabancı oyuncularımız takıma geç katıldı çünkü hepsi üst düzey oyuncular ve ülkelerinin sayılı kadın basketbolcuları arasında. Takıma yeni katılan oyuncularımızla fazla antrenman yapma fırsatımız olmadı. Nesibe Aydın maçında takım biraz daha adapte olmuş ve kaynaşmış durumdaydı. Her hafta üstüne koyarak ilerliyoruz. Önümüzdeki hafta son transferimiz Chelsea Gray de aramıza katılacak. Milli takım arasından sona çok daha iyi bir Çukurova Basketbol izlettireceğiz” şeklinde konuştu.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA