Narenciye Festivali Mersinlileri mutlu etti


8. Mersin Narenciye Festivali’nde eğlenceli zaman geçiren vatandaşlar, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti. Öte yandan figürleri süsleyen 100 bin kilogram ağırlığındaki narenciye ürünleri halka dağıtıldı. Figürlerin önünde sıraya giren vatandaşlar, plastik kasalara doldurulan greyfurt ve limonlarla evlerinin yolunu tuttu.

 

Tarih : 15 Kasım 2022 Salı 09:51

Haber Merkezi

Festival Mersin ve çevre illerden binlerce insanı konuk etti. Konserler ve farklı etkinliklerle hoş vakit geçirmek isteyen vatandaşlar, sahil bandını hınca hınç doldurdu. Festivalin Mersin için önemli bir değer olduğunu belirten vatandaşlar, "Narenciye kenti Mersin'de bu toprakların ürününü kullanarak bir organizasyon yapılmasını takdir ediyoruz. Greyfurt ve limonlarla süslenen figürler çok dikkat çekiyor. Festival alanında güzel zaman geçirdik, çok eğlendik. Organizasyonun yoğun ilgi görmesi bizleri memnun etti. Sosyalleşmeye önemli katkı sağlayan bu tarz etkinliklerin devamını diliyor, gelecek yıl yapılacak festivali heyecanla bekliyoruz" dedi. Öte yandan figürleri süsleyen 100 bin kilogram ağırlığındaki narenciye ürünleri halka dağıtıldı. Figürlerin önünde sıraya giren vatandaşlar, plastik kasalara doldurulan greyfurt ve limonlarla evlerinin yolunu tuttu.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA