CARETTALAR BİR ENGELİ DAHA AŞTI


Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı (MSK), Misli.com Türkiye Basketbol Erkekler Ligi’nin 5. hafta müsabakalarının açılış maçında, deplasmanda karşılaştığı Semt77 Yalovaspor’u 78-70 mağlup etti.

 

Tarih : 6 Kasım 2022 Pazar 10:54

Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada, rakibine ilk 2 periyot üstünlük kuramayan Carettalar, son iki periyot oyunun hakimiyetini ele alarak, parkeden 78-70 galip ayrılmayı bildi ve ligdeki 4. galibiyetini aldı. İlk periyodu 23-21, ikinci periyodu da 43-40’lık skorlarla mağlup kapatan MSK, üçüncü periyotta rakibi karşısında üstünlüğü ele geçirerek periyodu 61-54 galip kapattı. Son periyottta da üstünlüğünü devam ettiren ve rakibine baskı kuran Carettalar, maçı 78-70 kazanmayı bildi. Şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha aşan temsilcimiz, 12 Kasım Cumartesi günü saat 14’de Edip Buran Spor Salonu’nda Depomax Haremspor ile karşılaşacak.
Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA