AK Partili Yılmaz: “Asırlık hizmetleri 20 yıla sığdırdık”


TBMM Anayasa Komisyonu Katip Üyesi ve AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, Türkiye’nin 3 Kasım 2002’de AK Parti ile yeni bir döneme girdiğini belirterek, “1 asırlık hizmetleri 20 yıla sığdırdık. Her alanda ülkemize çağ atlattık. Şimdi de Türkiye Yüzyılı vizyonuyla aynı azim, kararlılık ve aşkla yarınlarımıza güvenle yürüyoruz.” dedi.

 

Tarih : 3 Kasım 2022 Perşembe 15:01

Haber Merkezi

3 Kasım 2002 Genel Seçimlerinin yıldönümü dolayısıyla bir açıklama yapan AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, seçimlerin ardından AK Parti’nin iktidara gelmesiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye’nin önünde yeni bir ak sayfa açıldığını söyledi. Bu tarihten itibaren Türkiye’de artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını kaydeden Yılmaz, “Cumhurbaşkanımız liderliğinde 20 yıl önce milletin hizmetkarı olarak iktidara gelen AK Parti’miz, halka hizmetin, Hakk’a hizmet olduğu bilinciyle çalıştı. 20 yılda 6 genel, 2 cumhurbaşkanlığı, 4 yerel seçim ile 3 halk oylaması yapıldı. Geçen 20 yılda kurulan tüm sandıklardan Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve AK Parti’miz hep ilk sırada çıktı, ipi önde göğüsledi. 20 yılda demokrasiye sahip çıkmak için birçok sınav verdik. E-Muhtıra, kapatma davası, Gezi olayları, 17-25 Aralık polis/yargı darbesi ile karşılaştık. FETÖ'cülerin 15 Temmuz darbe girişimini aziz milletimizin desteği ile püskürttük.” diye konuştu.

“TÜRKİYE’YE HER ALANDA ÇAĞ ATLATTIK”

Milletvekili Zeynep Gül yılmaz, 20 yıllık AK Parti hükümetleri döneminde eğitimden sağlığa, ulaştırmadan enerjiye, sanayiden teknolojiye, spordan sosyal devlet uygulamalarına kadar her alanda Türkiye’ye çağ atlattıklarını belirtti. Yatırımlarla Türkiye’nin her bir köşesini ihya ettiklerini kaydeden Yılmaz, şunları söyledi: “AK Parti iktidarlarımız döneminde yatırımlara hız kesmeden devam ettik. Duble yollar, devasa köprü ve tüneller, hızlı tren hatları, şehir hastaneleri, adliye sarayları, havalimanları, sosyal konutlar ve modern üniversite yurtları inşa ettik. Cumhuriyetin 99'uncu yaşında ülkemizi bir hayaline daha kavuşturduk, TOGG ile 60 yıllık hayali gerçekleştirdik. 1 asırlık hizmetleri 20 yıla sığdırdık. Her alanda ülkemize çağ atlattık.”

“OYUN KURUCU ÜLKE KONUMUNA GELDİK”

Milletvekili Yılmaz, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla atılımlara devam edeceklerini vurguladı. Yılmaz “Diplomaside oyunu değiştiren ülke olduk. Diplomaside sözü geçen bir Türkiye için uluslararası alanda cesur adımlar attık. Tüm engelleme girişimlerine rağmen Mavi Vatan'da haklarımızı sonuna kadar savunduk. Suriye ve Irak'ın kuzeyinde oluşturulmak istenen terör koridorunu, büyük harekat ve operasyonlarla engelledik. Savunma Sanayiinde dev projelere imza attık. Yerli ve milli imkanlarla üretilen İHA ve SİHA'lar terörle mücadelede önemli rol oynadık. Şimdi de Türkiye Yüzyılı vizyonuyla, aynı azim, kararlılık ve aşkla yarınlarımıza güvenle yürüyoruz. Milletimizle beraber yürüdüğümüz müddetçe, bizi yolumuzdan ayırmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Partimizin ilk iktidara gelişinin yıldönümünü kutluyor, Milletimize hizmet yolunda nice ak yıllara diyorum.” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA