Büyükşehir’den ‘Cumhuriyet’ tırmanışına destek


Mersin Büyükşehir Belediyesi, Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Mersin Şubesi’nin sportif etkinliklerine desteklerini sürdürüyor. Daha önce birçok tırmanışında Büyükşehir’den destek alan kulüp, bu kez de 29 Ekim Cumhuriyet Tırmanışı için destek aldı. Büyükşehir Belediyesi bu tırmanışta kulübe ulaşım desteği sağladı.

 

Tarih : 31 Ekim 2022 Pazartesi 12:07

Haber Merkezi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı zirvede kutlamak için yola çıkan yaklaşık 30 kişilik ekip, 3 bin 135 rakımlı Bolkar Dağları’nda Yıldız Zirvesi’ne tırmandı. Bayramı zirvede kutlayan ekip, Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Vahap Seçer’e de pankartla teşekkür etti. Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Mersin Şubesi Başkanı Ali Rıza Demir tırmanışta yaptığı konuşmada, “Mersin Büyükşehir Belediyemiz ve Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer, amatör kulüplere hem nakdi yardım hem malzeme desteği verdi. Yine bayramda ve araç istediğimiz diğer zamanlarda da araç talebimizi kabul etti ve bizi hiçbir zaman reddetmedi. Sadece bize değil, Mersin’deki tüm spor camiasına aynı şekilde destek veriyor. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer’e, spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA