Mersin Büyükşehir Rick’yi durduramadı: 87-83


Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nin dördüncü haftasında temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyespor (MSK) Erkek Basketbol Takımı, Edip Buran Kapalı Spor Salonu’nda Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü’nü ağırladı. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmayı Gölbaşı Belediyespor, Ricky’in 31 sayılık müthiş performansıyla 87-83 kazandı. Mersin Büyükşehir Belediyespor’da Carberry’ in 22 sayılık performansı mağlubiyeti önleyemedi.

 

Tarih : 29 Ekim 2022 Cumartesi 20:04

Necdet TAŞ

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi'nin dördüncü haftasında temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyespor (MSK) Erkek Basketbol Takımı,  Edip Buran Kapalı Spor Salonu’nda Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü'nü ağırladı. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmayı Gölbaşı Belediyespor, Ricky'in 31 sayılık müthiş performansıyla 87-83 kazandı. Mersin Büyükşehir Belediyespor'da Carberry' in 22 sayılık performansı mağlubiyeti önleyemedi. Ligdeki 2 namağlup takımı karşı karşıya getiren maça konuk ekip Gölbaşı hızlı başladı. Her iki takımda ilk hücumlarından sayı bulamazken maçın ilk sayıları Gölbaşı Belediyespor'dan Ricky'den geldi. 2-0...  Mersin üst üste hücumdan boş dönünce Gölbaşı Belediyespor, Walters ve Ricky ile farkı 6 sayıya çıkardı. Mersin Büyükşehir Belediyespor ilk sayılarını Koray ile buldu. 6-2... Gölbaşı, Cihat'ın basket faulüyle skoru 9-2 yaptı... Serbest atış çizgisinden kullandığı 3 atıştan ikisinden isabet bulan Eray farkı 5 sayıya düşürdü. 9-4... Mersin Büyükşehir 2 hücumdan üst üste boş dününce Gölbaşı, Ricky ile farkı yeniden 7 sayıya çıkardı. 11-4... İlk periyodun bitimine 4 dakika kala Berkay'ın serbest atışlarından sayı bulamayan Mersin, Jones'in sayılarıyla farkı 5 sayıya düşürdü. Ancak Gölbaşı, periyodun bitimine 2 dakika kala Kaan ve Cihat ile bulduğu sayılarla farkı çift haneye çıkardı. 17-6... Mersin koçu Semih Soğuksu mola alırken, mola dönüşü Mersin, Koray Uzunhasan'ın serbest atıştan bulduğu 1 sayı ve Berkay, Oğulcan ile farkı 6 sayıya düşürdü ve ilk periyot Gölbaşı'nın 17-11 üstünlüğüyle sona erdi.

İKİNCİ PERİYODA HIZLI BAŞLADIK

İkinci periyot Gölbaşı'nın hücumuyla başladı ancak Gölbaşı hücum faulle bu hücumu değerlendiremeyince temsilcimiz Oğuzhan ve Berkay ile farkı 1 sayıya kadar düşürdü. 17-16... Ancak Gölbaşı Alperen Yılmaz ile 3 sayı bulup farkı yeniden 4 sayıya çıkardı. 20-16... Periyodun bitimine 7 dakika kala skor karşılıklı serbest atışlarla 22-19 oldu... Mersin Büyükşehir Belediyespor Jones'in smacıyla tekrardan farkı 1 sayıya indirdi. 21-22... Mersin Büyükşehir Belediyespor Kerem'in üçlüğüyle maçta ilk defa öne geçti. 26-24...  Gölbaşı, Doğukan'ın sayılarıyla önce eşitliği sağladı sonra da öne geçti. 26-28... Mersin Büyükşehir Belediyespor, Jones'in smacıyla bir kez daha eşitliği sağladı ve sonra da Carberry'in sayılarıyla öne geçti. 30-28... Konuk Gölbaşı, Ricky'in serbest atıştan bulduğu sayılarla tekrar eşitliği sağladı. 30-30... Periyodun bitimine 2 dakika 18 saniye kala Mersin Büyükşehir Belediyespor 35-32 öne geçti. Periyodun bitimine 1 dakika 24 saniye kala üst üste bulduğu sayılarla 39-35 üstünlüğünü koruyan Mersin, konuk ekibe mola aldırdı. Mola dönüşü Gölbaşı 3 sayılık atışla farkı 1 sayıya düşürdü. 39-38... İkinci periyot karşılıklı sayılarla 41-41 sona erdi

GÖLBAŞI ÜÇÜNCÜ PERİYODA HIZLI BAŞLADI

Üçüncü periyoda hızlı başlayan Gölbaşı, Cihat'ın 1 ve Ricky'in 2 üçlüğüyle 50-44 öne geçti. Temsilcimiz farkı eritmek istese de Ricky'i durduramadı. Ricky ile bir üçlük daha bulan Gölbaşı farkı 12 sayıya çıkardı. Ricky'in üçlüğüne Jones ve Oğuzhan ile cevap veren Mersin, farkı 9 sayıya indirdi. 48-57... Gölbaşı Kaan Sönmez'in üçlüğüyle son periyoda 13 sayılık farkla çıktı. 57-70...

FARKI ERİTEMEDİK

Dördüncü periyoda Oğuzhan'ın smacıyla başlayan temsilcimiz, Kaan'ın sayısına engel olamayınca farkı kapatma şansını kullanamadı. 59-72... Carberry'in üçlüğüyle farkı 10 sayıya düşüren Mersin, Oğuzhan'ın sayılarıyla farkı 8 sayıya kadar düşürdü. 64-72... Carberry'in üst üste bulduğu sayılarla maçın bitimine 5 dakika kala fark 3 sayıya düştü. 70-73... Gölbaşı, maçın bitimine 3 dakika 45 saniye kala Ricky'in üçlüğüyle tekrardan farkı 5 sayıya çıkardı. 72-77... Maçın bitimine 2 dakika kala fark yeniden 2 sayıya düştü. 77-79... Maçın sonlarına doğru tansiyon yükseldi ve Mersin Büyükşehir'de Doğukan iki teknik faulle diskalifiye oldu. Maçın bitimine 42 saniye kala skor eşitlendi. 81-81... Gölbaşı, Ricky'in üçlüğüyle bir kez daha öne geçti. 83-86... Kalan saniyelerde 1 sayı daha bulan Gölbaşı karşılaşmadan 87-83 galip ayrıldı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA