Avrupa’da kara gece!


Dün gece Avrupa’da kara bir gece yaşandı. Mersin’in Avrupa basketbolundaki markası ve gururu Çukurova Basketbol Kulübü takımı maçtan önce İspanya’da kaldığı otelde yediği yemekten zehirlendi. Maç içerisinde türlü türlü oyunlar oynandı. Bu moral bozukluğuyla parkeye çıkan ve kötü bir oyun ortaya koyan temsilcimiz, İspanyol rakibi Perfumerias Avenida’ya 83-66 mağlup oldu.

 

Tarih : 27 Ekim 2022 Perşembe 11:47

OYUNCULAR MAÇTAN ÖNCE ZEHİRLENDİ

Dün Avrupa'da kara bir gece yaşandı. Mersin’in Avrupa basketbolundaki markası ve gururu Çukurova Basketbol Kulübü takımı maçtan önce İspanya’da kaldığı otelde yediği yemekten zehirlendi. Maç içerisinde türlü türlü oyunlar oynandı. Bu moral bozukluğuyla parkeye çıkan ve kötü bir oyun ortaya koyan temsilcimiz, İspanyol rakibi Perfumerias Avenida'ya 83-66 mağlup oldu. Maçtan önce bir açıklama yapan Çukurova Basketbol yönetimi takım oyuncularının zehirlendiğini iddia etti. İşte o açıklama; “Hem hava şartlarına hem de psikolojik olarak hazırlanabilmek adına iki gün öncesinden yani pazartesi günü gittiğimiz İspanya/ Salamanca’da oyuncularımızdan Jonquel Jones, Gamze takmaz, Özge Yavaş Özışık’ta kondisyonerlerimizden Hiltima Taşer’de, konakladığımız otelde yedikleri yemeklerden kaynaklı olduğunu düşündüğümüz; mide bulantısı, halsizlik istifra gibi şikayetler başlamış olup, maç saati yaklaştıkça tüm takıma yayılmıştır. İddialı bir kadro kurarak tek hedefimizin Euroleague Women’da final oynamak olduğu tüm tarafların malumudur. Daha sezonun ilk maçında bu tarz şaibeli bir durumu kabullenmiyor, Federasyonumuzun konunun takipçisi olmasını özellikle rica ediyoruz.” (Haber Merkezi)

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA