MHP’li Kılavuz: “Mersin’i teröre talan ettiremeyeceğiz”


MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz sosyal medya hesabı üzerinden Mersin’de bölücü terör örgütü Pkk’ya yönelik Mersin Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Mersin’de gerçekleştirilen başarılı operasyonlar dolayısıyla Mersin Emniyet Müdürlüğüne teşekkürlerini ileterek, “Milliyetçi-Ülkücü Hareket var oldukça, biz burada durdukça hiçbir güç; şehit kanlarıyla sulanan vatanımızı ve Gazi Atatürk’ün gözbebeği Mersinimizi Pkk terör örgütüne talan ettiremeyecek; Mersinimizi Kandil’e çevirme ve adını bu şekilde kirletme gafletinde bulunamayacaktır” dedi.

 

Tarih : 26 Ekim 2022 Çarşamba 10:26

Haber Merkezi

Konuyla ilgili sosyal medyada hesabından bir açıklama yapan MHP’li Olcay Kılavuz, “Mersin’de Emniyet güçlerimizin düzenlediği operasyonlarla 15 kişi terör örgütü Pkk üyesi olduğu gerekçesiyle gözaltına alınmıştır. Öncelikle Mersin’de teröre ve destekçilerine göz açtırmayan, Mersin’i haine dar eden Mersin Emniyet Müdürlüğümüze yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Daha önce de farklı tarihlerde düzenlenen aralarında Mersin Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının da olduğu iki operasyonda toplam 28 kişi gözaltına alınmış, Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Bedreddin Gündeş’in de olduğu 4 kişi tutuklanmıştır. Bu operasyonlar; Gazi Atatürk’ün partisi CHP’nin, bölücü teröre nasıl teslim olduğunun, Mersin ve Mersin Büyükşehir Belediyesinin CHP eliyle teröre ve teröriste nasıl peşkeş çekildiğinin açık göstergesi olmuş, CHP/Hdp/Pkk ittifakını tartışmasız bir şekilde ortaya koymuştur. Mersin gibi milli mücadelenin abide şehri, vatanseverliğin kalesi olan Mersinimizde; CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in teröre ve teröriste alan açma stratejisiyle Mersin; şanlı, şerefli ve onurlu tarihinin en karanlık günlerini yaşamaya devam etmektedir” ifadelerini kullandı.

“MERSİN’İ TALAN ETTİRMEYECEĞİZ”

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in milli güvenlik sorunu olduğunu iddia eden Kılavuz, “Mersinimizi terör örgütüne ve teröristlerin yakınları olan sözde değer ailelerine peşkeş çeken bu zihniyetin peşini bırakmayacağız, nefesimiz enselerinde olacaktır! Hukuk önünde hesap vereceksiniz. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve CHP zihniyeti Mersin Büyükşehir Belediyesine bu kadar teröristi ve terörist yakını sözde değer ailesini alırken hiç Allah’tan korkmadınız mı hiç kuldan utanmadınız mı? Atatürk'ün kemiklerini sızlatıyorsunuz! Yazıklar olsun. Mersin’de Türk vatanının istiklali, Türk milletinin istikbali, Türk bayrağının şanla şerefle dalgalanması uğruna terörle mücadelede 437 evladını şehit vermiş olan şehrimizde şehit ailelerimizin yüzüne nasıl bakıyorsunuz? Milliyetçi-Ülkücü Hareket var oldukça, biz burada durdukça hiçbir güç; şehit kanlarıyla sulanan vatanımızı ve Gazi Atatürk’ün gözbebeği Mersinimizi Pkk terör örgütüne talan ettiremeyecek; Mersinimizi Kandil’e çevirme ve adını bu şekilde kirletme gafletinde bulunamayacaktır. Mersin; teröristlerden ve onların sözde değer ailelerinden temizlenecek, Mersinli hemşerilerimiz de; teröriste umut veren, haine kol kanat geren, kamu kaynaklarını ve belediye kadrolarını bölücülere peşkeş çeken bu gafillere en net ve sert cevabı 2023 seçimlerinde verecektir” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA