TADER burs başvuruları 24 Ekim’ de başlıyor


Tarsuslular Derneği (TADER) Tarsuslu üniversite öğrencileri ile buluştu. Tarsuslu Öğrenciler ‘’TADER Öğrenci ve Gençlik Buluşması’na yoğun ilgi gösterdi. Genel Merkezi Ankara’da bulunan Tarsuslular Derneği Üniversite öğrencileriyle bir araya gelerek Burs başvurularının yapılacağı tarihi açıkladı. Buna göre burs başvuruları 24 Ekim’de başlıyor.

 

Tarih : 19 Ekim 2022 Çarşamba 09:52

Hüseyin KIRKGÖZ

Toplantı başlarken Bartın Maden faciasında vefat eden görev şehitleri, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu. Toplantıda bir konuşma yapan Başkan Semih Özsu; “Bartın’da meydana gelen maden faciası millet olarak hepimizi derinden üzmüştür. Hayatını kaybeden maden emekçilerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyor, yaralı kardeşlerimize Rabbim’ den acil şifalar vermesini niyaz ediyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

“TARSUSLU ÖĞRENCİLER YALNIZ DEĞİL”

Derneklerinin tüzüğü gereği önceki yıl sadece Ankara’da okuyan Üniversiteli öğrenciler Burstan yararlandığını ancak yaptıkları tüzük değişikliğiyle artık Türkiye’nin 81 ilinde okuyan Tarsuslu öğrencilerin de müracaat edebileceklerini duyuran Özsu, “TADER Burs başvuruları 24 Ekim- 7 Kasım 2022 tarihleri arasında ‘’burs.taderankara@gmail.com’’ e-mail adresi üzerinden yapılacaktır. Türkiye’nin 81 ilinde okuyan Tarsuslu öğrenciler müracaat edebilecektir. Bursla ilgili tüm bilgilere’’ taderankara.org’’ adresinden ulaşabilirsiniz. Sizleri çok önemsiyoruz, hepiniz bizim için ayrı ayrı bir değersiniz. Tarsus’umuzun ve ülkemizin geleceği olan siz kıymetli Öğrencilerimize destek olmak, öğrenim yaşamlarınıza bir nebzede olsa maddi, manevi katkıda bulunmak için çabalıyoruz. Bu nedenle değerli hayırsever hemşehrilerimizden TADER Burs Fonu hesabına az veya çok demeden katkıda bulunmalarını önemle rica ediyoruz. Bugün yaptığımız toplantının amacı sizlerle tanışmak, birbirinizle tanışmanızı sağlamak, yalnız olmadığınızı sizlere hissettirmek ve her türlü konuda yanınızda olan böyle bir derneğin var olduğunu bilmenizi sağlamaktır. Bizler hem dernek olarak hem de Ankara’da yaşayan Tarsuslu hemşehrilerimizle birlikte kuruluşumuzdan bugüne kadar siz gençlerimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğimizi bilmenizi istiyoruz. Ayrıca, sizlerle sizden gelen öneriler doğrultusunda kültürel, sosyal, spor faaliyetleri gibi her türlü etkinliği yapmaya hazırız” dedi.                                                  

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA