MERSİN’İ KADAVRAYA ÇEVİRDİLER!


Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik terör operasyonlarına tepki gösteren Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Bunlar tamamıyla itibar suikastıdır. Mersin’in terörle anılmaması için alnımızın ah damarı çatlıyor. Mersin ile ilgisi olmayan siyasetçiler Mersin’i kadavraya çevirip, bir deney operasyonu yapıyor. Buna nasıl müsaade edersiniz. Üstelik bunları birçoğu Mersin’i bilmiyor. Mersin’le alakası yok. Mersin’in oyunu alıp Mersin’e zarar veriyorlar. Mersin’den aldığı oyla güç almış, ancak kendi siyasi ikbali için Mersin’i karıştırıyor” dedi.

 

Tarih : 10 Ekim 2022 Pazartesi 17:12

MHP'Lİ KILAVUZ’A TEPKİ

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisinde, Büyükşehir belediyesine yapılan PKK/KCK operasyonu gündeme geldi. Konuyla ilgili konuşan ve MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’a tepki gösteren Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Sadece kafa karıştırıyorlar. Burası devletin bir kurumu. Kimse elini kolu sallayarak işe giremez. Adli sicil kayıtları var. Güvenlik soruşturması var. Bunları geçip öyle işe girebilirler. 15 Eylül günü Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde terörle iltisakı olanlarla ilgili bir soruşturma başlatıldı. Ve o gece yapılan operasyon devletin kanallarında yayınlanıyor. 10 kişi gözaltına alınmış ve serbest bırakıldı daha sonra 3 kişi tekrar ifadeye çağrılıp tutuklanıyor. Bize itibar suikastı yapılıyor. Devletin bir kurumunun itibarıyla oynanıyor. Geçmiş yıllardan yapılan paylaşımlar nedeniyle terör operasyonları yapılıyor. Bunlar tamamıyla itibar suikastıdır. Mersin’in terörle anılmaması için alnımızın ah damarı çatlıyor. Mersin ile ilgisi olmayan siyasetçiler Mersin’i kadavraya çevirip, bir deney operasyonu yapıyor. Buna nasıl müsaade edersiniz. Üstelik bunları birçoğu Mersin’i bilmiyor. Mersin’le alakası yok. Mersin’in oyunu alıp Mersin’e zarar veriyorlar. Mersin’den aldığı oyla güç almış, ancak kendi siyasi ikbali için Mersin’i karıştırıyor” dedi.

MHP’Lİ YILMAZ’DAN ŞOK İDDİALAR

Daha sonra konuyla ilgili söz alan MHP’li Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ise, şok iddialarda bulunarak,  “Bu olaylar sizin anlattığınız kadar basit değil. Sayın Başkan Seçer Tarsus HDP kongresinde yaptığı konuşmayla vefa borcunu ödüyor. Onların listesini işe alıyor, vefa borcunu ödüyor. Bu adamlar paylaşım yapmış diyor. Bu kadar basite indirgiyor. Basit paylaşımlara bakalım. Mesela Serdar Akinan’a. Yani Büyükşehir Belediye Başkanının Basın Danışmanına. Kandil’de Karayılan’la resimleri var, bunları paylaşıyor. Bir diğeri MESKİ personeli. PKK bayrağının altında resimleri var. Mersin’in tüm su sistemi MESKİ’de. MESKİ de PKK’ya teslim edilmiş. Hadi bir eylem yapıp, bunlar suyu zehirlerse ne olacak? Siz MESKİ’yi PKK’ya teslim ettiniz. Mersin’in suyu zehir atılabilir. Zehirleyebilirler. Siz örgüt üyelerini maaşa bağladınız. Siz konuyu sulandırıyorsunuz. Billboardlarda PKK yazdırıyorsunuz. 120 kere Kuzey Irak’a gitmiş adamı nasıl Daire Başkanı yaptınız? Bunu nasıl Basın Yayın Daire Başkanı yaptınız? Onun da Öcalan’ın resminin altında fotoları var. Mersin bunu hak etmiyor. Aldığınız personeli soruşturma yapmadan alıyorsunuz. Müfettişler 7 ay sizden ne istedi? Bunları açıklasanıza… Yol yakınken dönün, Milli olun. Mersin Büyükşehir Belediyesi örgütün elini kolladığı bir yer oldu” iddiasında bulundu. NECDET TAŞ’IN HABERİ 4’te

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA