Sabah sporuyla dinç kalıyorlar


Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde bulunan Emekli Evleri’nde aktiviteler, hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir Tarsus Emekli Evi’nin üyelerine yönelik olarak, sabah sporu programları düzenlenmeye başladı.

 

Tarih : 8 Ekim 2022 Cumartesi 12:11

Haber Merkezi

Kentin doğal güzelliği ile ön plana çıkan mekanlarından Kültür Park içerisinde faaliyet yürüten Tarsus Emekli Evi’nin ön bölümünde yer alan çim alanda gerçekleşen sabah sporu çalışmalarına, ileri yaş almış yurttaşlar ilgi gösteriyor.

“BÜYÜKŞEHİR’İN AKTİVİTELERİNDEN ÇOK MEMNUNUZ”

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nda görevli spor hocası Gökay Aküzel’in nezaretinde düzenlenen sabah sporu aktivitesine iştirak eden Tarsus Emekli Evi üyeleri; egzersiz, germe, açma hareketlerini uyum içerisinde yerine getiriyorlar ve müzik eşliğinde keyifli dakikalar yaşıyorlar. Tarsus Emekli Evi üyelerinden Meryem Ziyade, faaliyetten çok memnun olduğunu belirterek, “Vahap Seçer’in sayesinde, bize göndermiş olduğu hocalarla çok mutluyuz, çok da iyiyiz. Şu anda Emekliler Evindeyiz. Onların da katkısından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Böyle aktivitelere katılıyoruz ve eş, dost herkesi çağırıyoruz” dedi. Sabah sporuna iştirak eden bir başka ileri yaş almış yurttaş Nuran Uzunlar da, “Belediye’nin yaptığı aktivitelerden dolayı çok teşekkür ederiz. Spor etkinliklerinden çok memnunuz, elimden geldiğince gelmeye çalışıyorum. Bu tür aktivitelerin daha da çoğalmasını istiyoruz” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA