Tisan’a katliam izni çıktı


CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, Mersin’in Silifke ilçesinde bulunan dünyanın 13. güzel koyu seçilen Tisan Yarımadası’nın yapılaşma tehdidiyle karşı karşıya olduğunu söyledi. CHP’li Gökçel; “Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi, AKP ve MHP’li Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerinin dayatmasıyla çok katlı yapılaşmaya olanak tanıyan imar planını onaylayarak Tisan’ın katledilmesine neden olacak bir karar aldılar” diye tepki gösterdi.

 

Tarih : 1 Ekim 2022 Cumartesi 11:57

Haber Merkezi

CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, Mersin’in Silifke ilçesinde bulunan dünyanın 13. güzel koyu seçilen Tisan Yarımadası’nın yapılaşma tehdidiyle karşı karşıya olduğunu söyledi. CHP’li Gökçel; “AKP ve MHP’li Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri dayatmayla çok katlı yapılaşmaya olanak tanıyan imar planını onaylayarak Tisan’ın katledilmesine neden olacak bir karar aldılar. Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Vahap Seçer ısrarla kararı meclise geri getirip kararı tekrar değerlendirilmesini talep etmesine rağmen maalesef AKP ve MHP’li Meclis Üyeleri Tisan’ı, dünyanın en güzel 13. koyunu katledecek imar değişikliği planına onay vererek Tisan’ın katledilmesine neden olacak bir karar alıyorlar” dedi.

 

GÖKÇEL: “BETON YIĞINI HALİNE GETİRECEKLER”

 

CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, Tisan Yarımadası ile ilgili imar planı tartışmaları sürerken ve henüz karar alınmamışken bölgede inşaat yapmak isteyen bir firmanın proje ve reklamlarının yayınlandığını vurguladı. CHP’li Gökçel, “Daha meclise bu imar planı değişikliği planı gelmeden bir firma proje yapıyor ve projenin reklamına, tanıtımına başlıyor. Daha meclisten karar çıkmadan bu firma neye güvenerek kimden cesaret alarak bu planları yapıp da reklamını yayınlıyor? Türkiye’de her şeyin oldu bitti ile olacağını zannediyorlar. Elbette bu kenti bu doğayı koruyacak kanunlar da var bununla mücadele edecek Sivil Toplum Kuruluşları da var. Tisan’ın katledilmesine asla müsaade etmeyeceğiz” diye konuştu. CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, Büyükşehir Belediye Meclisi’nden geçen ve Tisan Yarımadası’nı yapılaşamaya açacak olan plan ve inşaat firmasının proje tanıtım tabelaları ile ilgili; “İmar planı süreci devam ederken reklamını yaptıkları proje dünyanın en güzel 13. doğa harikası koyunu bu ve buna benzer inşaatlar yapılarak beton yığını haline getirecekler. Bu kararı alanları kınıyorum, mutlaka bu karardan vazgeçmeliler” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA