MEÜ’de Oryantasyon programı başladı


Mersin Üniversitesi (MEÜ) Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından, Üniversitemize bu yıl katılan öğrencilerimizin uyum sürecini hızlandırmak, aidiyetlerini arttırmak ve sosyal, kültürel ve akademik olanakları tanıtmak amacı ile düzenlenen oryantasyon programı başladı.

 

Tarih : 28 Eylül 2022 Çarşamba 13:19

Haber Merkezi

Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezi’nde düzenlenen programın ilk gününde yeni öğrencilere Eğitim Fakültesi, Fen Fakültesi ve Üniversite bünyesinde faaliyet gösteren merkez ve birimlerin tanıtımı gerçekleştirildi. Etkinlikte ilk olarak söz alan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Soner Mehmet Özdemir fakülteyi yeni kazanan öğrencilere başarı dileklerini iletti. Prof. Dr. Özdemir, konuşmasında oryantasyon programının önemine de değinerek, Eğitim Fakültemiz ile ilgili öğrencilerimize bir sunum gerçekleştirdi. Günün ikinci oturumunda kürsüye gelen ve Fen Fakültesi ile ilgili öğrencilere bilgi veren Üniversitemiz Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Özen, yeni dönemde tüm öğrencilerimize başarılar diledi. Daha sonra Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi’nden Öğr. Gör. Onur Gürsoy, Üniversitemiz Engelsiz Yaşam Birimi Koordinatörü Öğr. Gör. Gülcan Boyraz, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'ndan Bilgisayar İşletmeni Ayşegül Timo, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı'ndan Kütüphaneci Burcu Kayhan, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'ndan Şube Müdürü Onur Karaaslan ve Üniversitemiz Girişim Limanı Proje Destek Uzmanı Burcu Kırış tarafından öğrencilere üniversite hayatları boyunca sosyal ve kültürel anlamda kendilerine yardımcı olacak bilgiler içeren sunumlar yapıldı. Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan “30. Yılında Dünden Bugüne Mersin Üniversitesi Fotoğraf Sergisi”nin de ziyaret edilebileceği ve 30 Eylül Cuma gününe kadar sürecek olan oryantasyon programında, Üniversitemize bu yıl yeni kayıt yaptıran tüm birinci sınıf öğrencilerine yönelik bilgilendirme yapılmaya devam edilecek.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA