MHP’li Kılavuz “Bugünkü CHP milli güvenlik meselesidir”


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz Mersin Tece’de polisevine düzenlenen terör saldırısı nedeniyle sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. MHP’li Kılavuz “Bugünkü CHP; Türk ve Türkiye düşmanlarına hamilik eden esir gemisidir. Bugünkü CHP; teröre ve teröriste kol kanat geren milli güvenlik meselesidir. Bugünkü CHP; Atatürk’e ve Kuva-yı Milliye ruhuna ihanet edip emperyalistlerden iktidar dileyen günümüzün zararlı cemiyetidir” dedi.

 

Tarih : 28 Eylül 2022 Çarşamba 12:05

Haber Merkezi

Mersin’in Mezitli ilçesine bağlı Tece Mahallesi’nde bulunan Polisevine Pkklı hain teröristlerce düzenlenen alçakça saldırının milletçe herkesi derinden üzdüğünü ve şehidimizin acısının yürekleri dağladığının altını çizen Kılavuz, “Mersinimize ve yüce Türk milletine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor; şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum. Devletimiz başarılı operasyonlarla bölücü terörün kökünü kazımakta hain teröristler son çırpınışlarını yaşamaktadır. Her hain saldırının bedeli de teröristlere en ağır şekilde ödetilmektedir. Dünkü saldırıyı gerçekleştiren teröristlerde etkisiz hale getirilmiştir. Devletimizin gücüyle  terörün ve teröristlerin başı ezilmeye ve hain terörün kökü kazınmaya devam edilecektir” şeklinde konuştu.

“BU SALDIRININ YOLLARINI DÖŞEYEN CHP’DİR”

Bölücü teröristlere ve terör örgütlerine yönelik verilen başarılı mücadele Pkk terörünü köşeye sıkıştırdığını ve hamilerinin akıllarını aldığını belirten Kılavuz, “Mersin Büyükşehir Belediyesinde CHP eliyle belediye kadrolarının peşkeş çekildiği Pkk’lı teröristlere yönelik düzenlenen operasyonlarda terörün CHP’li hamilerini ziyadesiyle üzmüştür. Bu saldırının müsebbiplerinden biri de Mersin Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere belediye kadrolarını Hdp/Pkk’ya peşkeş çeken, Demirtaş özgür bırakılmalı diyen, Hdp’ye bakanlık verilebilir diyerek ihanetini perçinleyen, helalleşme adı altında cumhuriyetimize düşmanlık eden CHP’dir. Bu saldırının yollarını döşeyen; hazırladıkları Tutuklu Gazeteciler Raporunda Türkiye’yi "Dünyanın en büyük gazeteci cezaevi" olarak suçlayan, dünkü saldırıyı gerçekleştiren terörist Dilşah Ercan’ı hak ihlali yaşayan mağdur gazeteci olarak tanıtan ve tanımlayan CHP’dir. Türkiye düşmanlarıyla düşüp kalkanlar, terör örgütleriyle iç içe olanlar, Kandil’den icazet alıp; Pkk’nın değirmenine su taşıyanlar, teröre destek verip, teröristi cesaretlendirenler Türkiye’yi karıştırmak ve kaos ortamına sürüklemek için kirli tezgahlara devam etmektedir” dedi.

“BUGÜNKÜ CHP; MİLLİ GÜVENLİK MESELESİDİR”

“CHP kendi tarihiyle çelişmekte, Gazi Atatürk’ün kemiklerini sızlatmaktadır.  Artık şu net bir gerçektir:  CHP milli güvenlik için bir tehdittir! Amerika’dan iktidar dileyen, terör örgütlerinden medet uman CHP çok net bir şekilde gayri milli bir çizgiye savrulmuştur. Bugünkü CHP; Türk ve Türkiye düşmanlarına hamilik eden esir gemisidir” ifadelerini kullanan Kılavuz, değerlendirmelerini şöyle sürdürdü: “Bugünkü CHP; teröre ve teröriste kol kanat geren milli güvenlik meselesidir. Bugünkü CHP; Atatürk’e ve Kuva-yı Milliye ruhuna ihanet edip emperyalistlerden iktidar dileyen günümüzün zararlı cemiyetidir.  Terörist Dilşah Ercan’ı masum gösterip Hdp/Pkk’yı günbegün güçlendiren CHP gerek Hdp/Pkk sevgisi gerekse de belediyelerde Hdp ile yaptığı ittifak ve işbirliği ile Türkiye’mize yönelik bölücü Pkklı hainlerce düzenlenen her saldırının da ortağı, azmettiricisi ve müsebbibidir. Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel, Veli Ağbaba ve Sezgin Tanrıkulu gibi sözde siyasetçiler iyi bilmelidir ki teröristlerin şehit ettiği kahraman polisimiz Sedat Gezer’in katilleri CHP sıralarındadır ve CHP’liler tarafından yaşatılmaktadır. İşte bu yüzden; CHP Hdp’dir. Hdp ise Pkk’dır.  CHP ve zilletin diğer ortakları, terörist Demirtaş’la, bebek katili Öcalan’la, Sorosçu Kavala’yla iş birliği halindedir. İhanet, melanet ve garabet zillet masasına konuşlanmıştır. HDP’ye bakanlık sözleri PKK’nın devlete tutunması zilletin ana hedefi olmuştur. CHP’nin himayelerinde, altılı masanın göz yummasıyla, Hdp’nin yönlendirmesi ve Pkk’nın uygulayıcılığıyla Türk vatanına, Türk milletine, Türk devletine yönelik yapılan ihanetler kanun ve hukuk önünde ve Türk Milletinin mahşeri vicdanında ebediyete kadar mahkum olacaktır. Hiç kimse şu gerçeği aklından çıkarmamalıdır ki; şehitlerimizin, ailelerinin ve masum insanlarının ahı kahpe teröristlerin ve destekçilerinin mutlaka sonunu getirecek ve Allah şahittir ki hepsini yerle bir edecektir. Kahrolsun Pkk terörü ve onların işbirlikçileri. Kahrolsun bölücü teröre kol kanat gerenler. Kahrolsun cennet vatanımıza düşmanlık güdenler. Kahrolsun Gazi Atatürk’ün emanetlerine ve cumhuriyetimize ihanet edenler.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA