Motosiklet sürücülerine kask uyarısı


Anamur İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinde görevli polis memurları tarafından trafik kurallarına uymaları hem de kask takmaları konusunda Motosiklet sürücü adaylarını uyardı.

 

Tarih : 28 Eylül 2022 Çarşamba 11:55

Haber Merkezi

Yapılan uyarıda, motosiklet sürücü adaylarına, motosikletlerin otomobiller gibi demirden kaportalarının olmadığı ve bu nedenle motosiklet kullanırken daha dikkatli olunması gerektiği, hız sınırlarına uyulmasının önemi ve kavşaklarda daha temkinli olunması gerektiği anlatıldı. Uygulamada ayrıca kask takmanın öneminden bahsedilerek motosikletlerin teknik özellikleriyle oynanmasının insan hayatını tehlikeye atacağı vurgulandı. Motosiklet, bisiklet, motorlu bisiklet ve scooter kullananların gece saatlerinde reflektör olan giysiler giymeleri gerektiği de anlatıldı. Uygulamada, bu araçlarda kullanımı zorunlu olan kaskın yanında gözleri dış tesirlere koruyacak ve görüşe engel olmayacak renkli ya da renksiz koruma gözlüğü takma şartının getirildiği fakat kaskında koruma gözlüğü olanların bu mecburiyetten istisna oldukları dile getirildi. Polisler tarafından kuralların birer birer anlatıldığı bu bilgilendirme çalışmasında vatandaşın kurallara riayet etmelerinin öneminin altı çizildi. Kuralların gerek yayaların gerek sürücülerin güvenliğinin sağlanmasında ne kadar etkili olduğunun önemi vurgulandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA