Seçer: “Kurulan tezgahtan haberimiz var”


Mersin Büyükşehir Belediyesi olmak üzere CHP’li Büyükşehir Belediyelerine kurulan tezgahın farkında olduklarının altını çizen Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “bizim hakkımızda da; bir takım senaryolar yazılıyor, çiziliyor ve tüm aktörleriyle uygulamaya konuluyor. Bizim her şeyden haberimiz var. Kurulan tezgahların ve bu tezgahların içerisinde kimlerin olduğundan da haberimiz var. Ama Allah şahit olsun, biz demokrasiyi sindirmiş insanlarız. Hukuk devletine inanmış insanlarız. Her şeyin zamanı gelir ve hukuk dışı davranışlar da kimsenin yanına kalmaz. Bunu da tarih yazacak” dedi.

 

Tarih : 22 Eylül 2022 Perşembe 11:08

“MEMLEKET KENDİNİN ZANNEDİYOR”

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 23-25 Eylül tarihleri arasında düzenleyeceği Kilikya Ultra Maratonu’yla tarih, doğa ve sporu bir araya getiriyor. “Doğanın içinde tarihe koş” mottosuyla bu yıl ilk kez düzenlenecek maratonun lansmanı, Erdemli ilçesine bağlı Kızkalesi’nde yapıldı. Lansmanda konuşan ve gündemle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Mahkeme kadıya mülk değil. Demokrasilerde bu böyle olur. Siz biliyorsunuz, bizim burada da koltuğa oturan kalkmak istemiyor. Memleket kendisinin zannediyor. Belediye başkanı şehir kendisinin zannediyor, baştakiler ülke kendisinin zannediyor” dedi.

“KURULAN KUMPASLAR KİMSENİN YANINA KALMAZ”

Fakat o devirler bitti. 19 Mayıs 1919'da Samsun'da doğan güneşle, o devirler bitti. Burası laik Cumhuriyet, demokrasi ülkesi, hukuk devleti. Bunun bilincinde olmak lazım artık.  Şimdi bizim hakkımızda da; bir takım senaryolar yazılıyor, çiziliyor ve tüm aktörleriyle uygulamaya konuluyor. Bizim her şeyden haberimiz var. Kurulan tezgahların ve bu tezgahların içerisinde kimlerin olduğundan da haberimiz var. Ama Allah şahit olsun, biz demokrasiyi sindirmiş insanlarız. Hukuk devletine inanmış insanlarız. Her şeyin zamanı gelir ve hukuk dışı davranışlar da kimsenin yanına kalmaz. Bunu da tarih yazacak” dedi. NECDET TAŞ’IN HABERİ

Paylaş :
Etiketler :  Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin, CHP, Kızkalesi

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA