Bozdoğan: “Seçer’le değil bürokratlarıyla sorunum var”


Mersin Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla sorun yaşadıklarını, özellikle imar daire başkanlığının sürekli olarak dosyalarını beklettiğini iddia eden Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, “Vahap bey verilsin diyor ancak paramızı ödemiyorlar. Kimseden bir şey dilenmiyoruz hakkımız olanı istiyoruz. Hakkımız olanı verin. Bir tane otel var Irak’tan yatırımcı geldi, Tarsus’a 5 yıldızlı bir otel kazandıracağız. Bir türlü imar komisyonuna gönderilmedi. Biz, hizmet etmek istiyoruz. Bir İmar Daire Başkanı bunu geciktiremez. Bir Büyükşehir Belediye Başkanı da bunu engellemez, engellememeli” dedi.

 

Tarih : 21 Eylül 2022 Çarşamba 13:17

Hüseyin KIRKGÖZ

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Mersin Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla sorun yaşadıklarını, özellikle imar daire başkanlığının sürekli olarak dosyalarını beklettiğini iddia etti. Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile bir sorunun olmadığını ama bürokratlarla sürekli olarak sıkıntılar yaşadığını söyledi ve “Hizmeti engellemeye çalışıyorlar” dedi.

“HİZMET ETMEK İSTİYORUZ”

İmar Daire Başkanlığında sürekli olarak dosyalarının bekletildiğini öne süren Başkan Bozdoğan, özellikle imar daire başkanlığını işaret etti. İddiasıyla ilgili bir de örnek veren Başkan Bozdoğan, “Bir tane otel var Irak’tan yatırımcı geldi, Tarsus’a 5 yıldızlı bir otel kazandıracağız. Bir türlü imar komisyonuna gönderilmedi. Hizmet etmek istiyoruz. Bir İmar Daire Başkanı bunu geciktiremez. Bir Büyükşehir Belediye Başkanı da bunu engellemez, engellememeli” şeklinde konuştu. Hizmeti engelleyerek kente zarar verildiğini belirterek, halkın zamanı geldiğinde tokat vurabileceğini aktaran Başkan Bozdoğan, “Bazı insanların bu kadar kötü olduğunu görmek beni hiç şaşırtmıyor ama bu yüzden utanmadıklarını görmek beni hayretler içinde bırakıyor. Hiçbir şey siyaset için kente zarar vermemeli. Hangi partiden olursanız olun, ben tartışmaya hazırım. Burada kente zarar var. Bu halk bu insanları hiçbir zaman affetmez. Halk tokat vurduğu zaman yerinizden kalkamazsınız” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA