MHP’li Kılavuz’dan yanan bölgelere ziyaret


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekilli Olcay Kılavuz, MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay ve MHP Gülnar İlçe Başkanı Celal Kadim ve beraberindeki heyet ile birlikte Gülnar ve Silifke ilçelerinde çıkan orman yangınlarının ardından bölgeye giderek incelemelerde bulundu.

 

Tarih : 15 Eylül 2022 Perşembe 11:25

Haber Merkezi

Yangın dolayısıyla evleri, bahçeleri, ahırları ve iş yerleri zarar gören ailelere geçmiş olsun dileklerini ileten Kılavuz, Mersin’de meydana gelen orman yangınları sebebiyle büyük üzüntü duyduğunu belirterek, can kaybı olmaması dolayısıyla teselli bulduklarını belirtti.

“CİĞERLERİMİZ YANDI”

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’un açıklamaları şu şekilde: Gülnar ve Silifke’de meydana gelen yangınlar bizleri ziyadesiyle üzmüş, ciğerimizi yakmıştır. Özellikle son yıllarda meydana gelen orman yangınları vesilesiyle canımız, ciğerimiz olan yeşil vatanımız ormanlarımızın zarar görüyor olması bizleri derinden yaralamaktadır. Birçok vatandaşımızın evleri ve helal ekmeğini kazandığı tarlaları ve iş yerleri de zarar görmüştür. Böylesine büyük bir yangından tek tesellimiz bir can kaybının meydana gelmemesidir.  MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay ve MHP Gülnar İlçe Başkanı Celal Kadim ile birlikte Gülnar ve Silifke ilçelerimizi ziyaret ederek; yangından zarar gören mahallelerimizin muhtarları ve vatandaşlarımızın talep ve beklentilerini dinledik. Bu ilçelerimizde evleri, ahırları, tarlaları, bahçeleri ahırları zarar gören vatandaşlarımız var. Ancak devletimizin büyüklüğüyle, kudretiyle kıymetli Mersinli hemşehrilerimizin yaraları en kısa zamanda büyük bir özveri ile sarılacak, giden yerine konulacaktır. Burada yangınla canla başla mücadele eden, gecesini gündüzüne katan, ellerinden gelenin fazlasını ortaya koyan orman işçilerimize de teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah Güzel Mersinimiz ve Mersinli hemşerilerimiz için el ele gönül gönüle vererek yardımlaşma ve dayanışma ruhuyla, devletimizin kudretiyle bugünler de atlatılacaktır. Cenab- Allah bu acıları unutturacak başka acılar yaşatmasın. Rabbim milletimizi her türlü doğal afetten muhafaza eylesin.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA