Bozyazı’da yolu yapmak muhtarlara kaldı!


Mersin’in Bozyazı ilçesine bağlı Tekeli, Gözce, Gözsüzce, Karadere, Pembecik, Halifeler, Bahçekoyağı ve Tekmen Mahallelerinin muhtarları Gülnar ve Mut’a gitmek için kullandıkları Kurukonak Yolunu yapmayan belediyelere tepki göstermek için ellerine kazma kürek alarak yol yapım çalışmalarına başladı. Muhtarlar adına açıklama yapan Muhtarlar adına açıklama yapan Gözce Mahalle Muhtarı Baran Aksoy, “7 yıldır 5 bin 400 metrelik yolun yapılması için çalmadık kapı bırakmadık. ama Büyükşehir Belediye başkanı dahil ilçe belediyelerimiz dahil hakaret yapmıyoruz demokrasilerde eleştiri var hak varsa bizler tüm halkımızın adına talepte bulunuruz. Beton döküp yine yapacağız” dedi.

 

Tarih : 14 Eylül 2022 Çarşamba 12:26

BELEDİYELER YAPMAYINCA İŞ MUHTARLARA DÜŞTÜ

Mersin’in Bozyazı ilçesine bağlı Tekeli, Gözce, Gözsüzce, Karadere, Pembecik, Halifeler, Bahçekoyağı ve Tekmen Mahallelerinin muhtarları Gülnar ve Mut’a gitmek için kullandıkları Kurukonak Yolunu yapmayan belediyelere tepki göstermek için ellerine kazma kürek alarak yol yapım çalışmalarına başladı. Hatırlanacağı üzere Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Bozyazı ziyaretinde uğradığı Gözce Mahallesi’nde yaptığı açıklamada yolun sorumluluğunun kendilerinde olmadığı gerekçesiyle yolu yapmayacaklarını söylemişti. Muhtarlar adına açıklama yapan Gözce Mahalle Muhtarı Baran Aksoy, “7 mahalle muhtarlığı olarak Kurukonak Yolu için elimize kazma kürek alıp çalışmalara başladık. Evet yaptık ama Büyükşehir Belediye başkanı dahil ilçe belediyelerimiz dahil hakaret yapmıyoruz demokrasilerde eleştiri var hak varsa bizler tüm halkımızın adına talepte bulunuyoruz. Bu yol yok Büyükşehir’in değilmiş yok haddimizi bilecekmişiz yok tavır siyaseti yapıyormuşuz. Siz halkımıza soruyorum hangi mahallelerde resmî bir yol var Allah aşkına hangisi kanunlaşmış yol bizim yolumuz, orman bizim ormanımız, ilçe belediyesi bizim belediyemiz, Büyükşehir bizim belediyemiz seçim başladı mı yapacağız deniliyor. Ama 7 yıldır yapılmadı” dedi.

“İDEOLOJİK SAPLANTI PEŞİNDE DEĞİLİZ”

Yerel yönetimlerin kendi aralarındaki ideolojik kavgadan dolayı mağdur olanın bölge halkı olduğunu ifade eden Muhtar Aksoy, “Bu yola ısrarımız şu Mut ilçesi bizim Bozyazı bizim tüm çiftçilerimiz bu yolu kullanıyor. Gülnar uzak mı Gülnar da bizim ilçemiz hakkaniyet için halk için bu üreten çiftçilerimiz için bu 5 bin 400 metre kare yol kullanım olarak 21 mahalleye ortak hizmet veriyor. Biz muhtarlar ideolojik saplantı peşinde değil halkımıza hizmet peşindeyiz kim yapıyorsa teşekkürde ederiz sanal ortamda haksız yere bilip bilmeden ideolojik saplantılara çevirmeyin halkın menfaati için ne gerekiyorsa hazırız sesimizi de kısmayacağız sensin abi anan öyle olsun anlayışında değiliz biz halkımız için tüm hizmete açığız bu halka tamam deyip yılan hikayesine dönen bu yol kararlılığımız doğrultusunda sesimiz devam edecektir. Beton döküp yine yapacağız var olan tek gerçek bu millet bu devlet ilçe il mahalle ayrımcılığı yapmıyoruz Tüm başkanlarımıza tüm mahallelerden selamlar sunuyoruz hepsine başarılar diliyoruz” dedi. NECDET TAŞ’IN HABERİ

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA