Tarsus’ta tek gündem geçim!


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, gezi ve ziyaretlerine durmaksızın devam ediyor. Kahvehanelerden köylere, ev ve işletme ziyaretlerinden STK’larla buluşmaya kadar toplumun tüm kesimleriyle bir araya gelen Başkan Ozan Varal, emeği ve alınteriyle ayakta kalmaya çalışan sanayi çarşısı esnaflarını da ziyaret etti.

 

Tarih : 31 Ağustos 2022 Çarşamba 12:24

Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik dar boğaz nedeniyle sanayi çarşısı esnafının sıkıntıda olduğunu belirten Başkan Ozan Varal, “82 Evler mahallemiz sınırlarında yer alan Sanayi Çarşısının değerli esnaflarını ziyaret ettim. Suni gündemlerle bazı şeyler saptırılmaya çalışılsa da Tarsus’ta tek gündemin yalnızca geçim olduğunu bir kez daha gördük. Hayat pahalılığı nedeniyle her kesim dertli!” ifadelerini kullandı. Girdi maliyetlerinin arttığı, akaryakıt fiyatlarının altından kalkılamaz hale geldiği ve özellikle elektrik faturalarının her ay katlandığı bu dönemde esnafların tepkili olduklarına vurgu yapan CHP İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, “Evet esnaflarımız, sabahın ilk ışıklarından yeri geldiğinde gece yarılarına kadar çalışmasına rağmen istediği geliri elde edememenin, giderlerini karşılayamamanın derdinde.  AKP’den umutlar kesilmiş! Ülkeye zarardan başka bir şey vermedikleri görülmüş. Milletin isteği hemen seçim. Şunu bir kez daha dile getiriyorum. Tarsus hak ettiği önemi ve değeri ilk seçimler sonunda milletin iktidara gelmesinde görecek. Her zaman esnafımızın yanında, halkın içinde olmayı sürdüreceğiz. Esnafımızı koruyacak, onları yalnızlığa terk etmeyeceğiz. İktidarımız; emekçinin, esnafın, çiftçinin, gençlerin iktidarı olacak” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA