Terörün nefesini keseceğiz!


Türkiye’nin terörle mücadelede konusunda başarılı operasyonlara imza attığını ifade eden Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, “Terör örgütlerine yönelik çalışmalar hem içeride hem dışarıda başarılı ve mükemmel bir şekilde yürüyor. İçerideki terörist faaliyetleri son derece azaldı. Bunun böyle devam edip inşallah bu dönem terör örgütlerinin son nefeslerini verdikleri ve yok oldukları yıl olacak. Halka bunun pozitif enerjilerini vermemiz lazım. İyi yoldayız ve iyi yolda gidiyoruz. Bu çerçevede bizler Mersin’de üzerimize düşenleri arkadaşlarımızla beraber en üst seviyede yapmanın gayreti içindeyiz. Ciddi başarılarımız var” dedi.

 

Tarih : 18 Ağustos 2022 Perşembe 14:24

Necdet TAŞ

Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek Başkan Rüstem Kaya Tepe ve basın mensupları ile görüştü. Burada gündemi değerlendiren Aslan, “Somut gerçeğe dayanan iletişime önem veriyoruz. Yapabileceğimiz ve yapamayacaklarımızı herkese söylüyoruz. Doğru bilgilendirmenin, halka doğru bilgi ulaştırmanın ne kadar ehemmiyetli olduğunu biliyoruz. Arkadaşlarımızın emeklerinin kamuoyu tarafından bilinmesi, devletin en önemli unsurları olan güvenlik teşkilatının İçişleri Bakanlığımızın faaliyetlerinin halka duyurulması son derece önemli. Bu dosta güven kötülere huzursuzluk verir. Biz bunu çok önemsiyoruz” ifadelerini kullandı.

“TERÖRLE MÜCADELEDE İYİ YOLDAYIZ”

Yaptıkları her faaliyetin, buldukları her suçlunun arkasında onlarca yüzlerce arkadaşlarının uzun süren emekleri ve gayretlerinin olduğunu vurgulayan Aslan, “Bu çalışmalarda devletimizin iradesi var. Şu anda hamdolsun Türkiye’mizin suçlulara ve terör örgütlerine yönelik çalışmaları hem içeride hem dışarıda başarılı ve mükemmel bir şekilde yürüyor. İçerideki terörist faaliyetleri son derece azaldı. Bunun böyle devam edip inşallah bu dönem terör örgütlerinin son nefeslerini verdikleri ve yok oldukları yıl olacak. Halka bunun pozitif enerjilerini vermemiz lazım. Dışarıda aynı şekilde askerimiz, özel harekatçılarımız Jandarma Özel Harekatçılarımız, korucularımız herkes büyük bir mücadelenin içindeler. İyi yoldayız ve iyi yolda gidiyoruz. Bu çerçevede bizler Mersin’de üzerimize düşenleri arkadaşlarımızla beraber en üst seviyede yapmanın gayreti içindeyiz. Ciddi başarılarımız var. İyi gidiyoruz. Daha da iyi olacak” dedi.

“MERSİN’DE ÇOK CİDDİ SİLAH YAKALAMALARIMIZ OLUYOR”

Birkaç güne kadar neticelenecek bir çalışmanın müjdesini vereceklerinin altını çizen Aslan, “Çalışmalarımız son derece etkin bir şekilde devam ediyor. Burada yapılan hizmetleri sizin bilmeniz, sizin üzerinizden halkın duyması bunları önemsiyoruz. Ayda bir görüşüyoruz. Cevap verebileceklerimiz sorulara cevap veriyoruz, veremeyeceğimiz gizli ve farklı konusu olanları vermiyoruz. İlişkilerin gelişmesini son derece önemsiyoruz. Bu sebeple ziyaret gerçekleştirdik. İlişkilerimiz gelişmesi için farklı sosyal faaliyetler yapabiliriz. Asayişe yönelik operasyonlar da yapıyoruz ancak bu operasyonlar çok duyulmuyor ya da diğer büyük operasyonların gölgesinde kalıyor. Çok ciddi silah yakalamalarımız oluyor. Zaten silah kullanma oranlarına bakınca düşüş var, azalıyor. İnşallah bunu azaltmanın gayreti içindeyiz. Her çalışma alın teri ister. Alın teri olmadan olmuyor” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Emniyet Müdürü Aslan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlı tarafından verilen Sarı Basın Kartı değişimi için Mersin’de bulunun Adana İletişim Başkanlığı görevlileri Yusuf Yüksel ve Emre Gök ile birlikte bazı basın mensuplarına kartlarını verdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA