Vali Pehlivan, “4. Etap OSB Mersin’e hayırlı olsun”


Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ile Valilik makamında bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanan, MTOSB genişleme bölgesinde 67,5 hektarlık alana kurulacak 4. Etap OSB hakkında bilgiler veren Başkan Tekli, 5. Etap OSB’nin kurulması için Bakanlığa başvuru yapıldığını belirterek 6. Etap OSB ile ilgili olarak yürütülen fizibilite çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

 

Tarih : 18 Ağustos 2022 Perşembe 12:50

 Görüşmede konuşan Vali Pehlivan, “4. Etap OSB’nin İlimize ve yatırımcı kuruluşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu vesile ile kuruluş sürecinde verdikleri desteklerinden dolayı Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’a, Bakanlık ilgili birimlerine, önceki dönem Hazine ve Maliye Bakanımız Lütfi Elvan’a, OSB Müteşebbis Heyetimize, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” dedi. Yapılan görüşme ile ilgili bir değerlendirmede bulunan MTOSB Başkanı Sabri Tekli ise, ‘MTOSB olarak 1. Bölge 380 hektar, 2. Bölge 278 hektar, 3. Bölge 98 Hektar ve son olarak onaylanan 4. Bölge 67.5 hektar olmak üzere toplamda 823.5 hektar alana sahip olduk. 5. ve 6. Bölge’nin onaylanması ile birlikte 1405.5 hektar toplam alana sahip olacağız. Müteşebbis Heyetimiz, Yönetim Kurulumuz ve Bölge Müdürlüğümüz ile birlikte kentimize yeni sanayi alanları kazandırabilmek için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Kentimizin istihdam sayılarına, ülkemizin üretim ve ihracat rakamlarına katkıda bulunmak için var gücümüz ile çalışıyoruz. Arsa tahsisi başvuru sayımız 400’e ulaştı. Yatırımcının bölgemize gösterdiği yakın ilgiden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz’ dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA