Dövenci: “Halen CHP üyesiyim”


CHP’den geçtiğimiz yıl ihraç edilen Akdeniz Belediye Meclis üyesi Serhat Servet Dövenci, CHP’li meclis üyesi mi, bağımsız meclis üyesi mi tartışmasına açıklık getirdi. Dövenci, geçen sene Eylül ayında partisinden ihraç edildiğini bu nedenle bağımsız üye olduğunu düşündüğünü fakat herhangi bir resmi yazıyla durumun Akdeniz Belediye Meclisine bildirilmediği için belediye meclisinde halen CHP’li Meclis Üyesi olduğunu söyledi. Partisinden ihraç edilen Dövenci’nin halen CHP’li Meclis üyesi olarak görünmesi, CHP cephesinde tartışmalara neden oldu.

 

Tarih : 12 Ağustos 2022 Cuma 13:28

Dün yapılan Mersin büyükşehir Belediye Meclisi’ne geçtiğimiz yıl partisi CHP’den ihraç edilen Akdeniz Belediyesi Meclis Üyesi Serhat Servet Dövenci’nin CHP’den mi yoksa Bağımsız mı meclis üyesi olduğu tartışmaları damga vurmuştu. HDP’li Ali Tanrıverdi, Dövenci’nin partisinden ihraç edildiği nedeniyle Bağımsız meclis üyesi olduğunu iddia ederken, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ise belediye meclisine herhangi bir resmi yazı ile bildirilmediği için Dövenci’nin CHP’li Meclis üyesi olduğunu söyledi. Tartışmalara açıklık getiren Dövenci, geçen sene Eylül ayında partisinden ihraç edildiğini bu nedenle bağımsız üye olduğunu düşündüğünü fakat herhangi bir resmi yazıyla durumun Akdeniz Belediye Meclisine bildirilmediği için belediye meclisinde halen CHP’li Meclis Üyesi olduğunu söyledi.

“RESMİ BİR YAZI GİTMEDİĞİ İÇİN MECLİS KAYITLARINDA HALA CHP’LİYİM”

Geçtiğimiz sene Eylül  ayında partisinden ihraç edildiğini dile getiren Dövenci şunları söyledi: “Akdeniz Belediye Meclisi’nde partimin aleyhine görüş bildirdiğim gerekçesiyle olmayan bir sebepten dolayı geçen sene Eylül ayında partiden ihraç edildim. Mahkeme usul yönünden baktığından dolayı, mahkeme sonuçlandı ve partimden ihraç edildim. O tarihten bu yana da Cumhuriyet Halk Partisi’nden değil, bağımsız üyeyim. Fakat  Cumhuriyet Halk Partisi’nden ihraç edildiğime dair herhangi bir yazı CHP tarafından Akdeniz Belediyesi’ne gönderilmedi. Bende göndermedim. Ben gönderildiğini sanıyordum. Ben kendim herhangi bir başvuruda bulunmadım. Ama dün Büyükşehir Belediye Meclisi’nde HDP’li Meclis Üyesi Ali Tanrıverdi’nin gündeme getirmesi, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ın ise Akdeniz Belediye Meclisi kayıtlarında hala CHP’li meclis üyesi olarak göründüğümü söylemesi üzerine durumun farkına vardım. Ben onların kayıttan düştüğünü zannediyordum. Bağımsız üye olarak göründüğümü düşünüyordum fakat resmi bir yazı gitmediği için meclis kayıtlarında hala Cumhuriyet Halk Partili meclis üyesi olarak göründüğümün dün farkına vardım.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA