Silifke top başı yaptı


2022-2023 Futbol sezonunda Spor Toto Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Silifke Belediyespor Kulübü Futbol A takımı, yeni transferlerle Silifke Belediyesi Ünal Ünüvar Spor tesislerinde gerçekleşen antrenmanla yeni sezona başladı. Silifke ekibi, kesilen kurban ve yapılan dualar eşliğinde yeni sezon hazırlıkları başladı.

 

Tarih : 11 Ağustos 2022 Perşembe 13:01

Necdet TAŞ

2022-2023 Futbol sezonunda Spor Toto Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Silifke Belediyespor Kulübü Futbol A takımı, yeni transferlerle Silifke Belediyesi Ünal Ünüvar Spor tesislerinde gerçekleşen antrenmanla yeni sezona başladı. Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Ünal Ünüvar spor tesislerinde ilk çalışmasına başlayan Silifke Belediye spor futbol takımını sahada yalnız bırakmadı.

ALTUNOK: “TAKIMIMIZA GÜVENİMİZ TAM”

Kulüp yöneticileri ve sporcularla yeşil sahada bir araya gelen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok konuşmasında, “Yöneticilerimize, teknik ekibimize ve futbolcularımıza güvenimiz tam. Bu sezon Spor Toto Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Silifke Belediye Spor takımımız yaptığı transferlerin ardından bugünde antrenmanlarına başlamıştır.  Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da Silifke’mize yakışır bir şekilde takımımızı yalnız bırakmayacağız. Belediye spor futbol takımımız başta olmak üzere diğer spor kulüplerimize ve takımlarımıza imkanlarımız ölçüsünde her türlü desteğe devam edeceğiz. Yeni sezon hazırlıklarına başlayan belediye spor futbol takımımızın Spor-Toto Bölgesel Amatör Liginde başarılı bir mücadele vereceğine inanıyorum. Kulüp yöneticilerimizin yanı sıra hem teknik heyetimize hem de futbolcularımıza güvenimiz sonsuz. Bugün sahaya inen takımımızın önümüzdeki günlerde başlayacak olan kamp sürecini en iyi şekilde değerlendirmelerini öneriyorum. Başarılı bir mücadele veren takımımız Silifke Belediye sporun her zaman yanındayım. İnşallah bu sezon Silifke Belediye spor için başarılı bir sezon olur. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

DÖLEK: “EN BÜYÜK ARZUMUZ ŞAMPİYON OLMAK”

Silifke Belediye Spor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek ise, “Yönetimi, teknik heyeti, taraftarı ve futbolcusu ile bir aile olacağına inandığımız takımımız inşallah bu sezon şampiyonluğu yakalayacaktır. Başarılı sonuçlar alındıkça ilçemizden de takımımıza desteğin artacağına inanıyorum. Sporu ve sporcuyu seven bir kişiliğe sahip Belediye Başkanımız Sadık Altunok ve Belediyemizin desteğini her zaman yanımızda görmek bizler güçlü kılmaktadır. Belediye Başkanımız Sadık Altunok’a kulübümüze ve spora olan katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Güçlenen kadromuzla bu sene şampiyonluğun en güçlü adayı biz olacağız. Sezon sonunda şampiyon olarak bir üst lige çıkmak en büyük arzumuzdur” diye konuştu. Kesilen kurban ve yapılan dualar eşliğinde Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Kulüp Başkanı Gürhan Dölek ve yönetim kurulu üyeleri ve teknik heyetle birlikte sahaya inen sporcular yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA