Dana sucuğundan tavuk eti çıktı


Mersin’in Tarsus ilçesinde yapılan gıda denetiminde etiketsiz dana eti olarak satışa sunulan 10 kilogram sucuğun içerisinde tavuk eti olduğu ortaya çıktı.

 

Tarih : 10 Ağustos 2022 Çarşamba 09:37

Gıda üretimi ve satışına yönelik Tarsus Belediyesi Zabıta ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri saha denetimlerini gerçekleştirmeye devam ediyor.  Halk sağlığını etkileyen satışlara dur demek için ürün tespit etme çalışmalarını gerçekleştiriyor. Ergenekon Mahallesi’nde yapılan denetimde ürünler, satan şahıslardan alınarak el konuldu. Yapılan denetimlerde ise ele geçirilen sucuklar ekiplerce incelendi. Serolojik analiz incelemesi sonucunda ise etiketsiz dana eti olarak piyasaya sunulan sucuğun tavuk eti içerdiği ortaya çıktı. Bu ürünlerin satışıyla alakalı gerekli incelemeyi yapan ekipler, vatandaşa gerekli bilgilendirmeyi yaptı. Ekipler, denetimlerin aralıksız sürdürülebilmesi için ise çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA