Silifke top başı yapıyor


Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden Silifke Belediyespor, 2022-2023 futbol sezonunun ilk antrenmanını Silifke Belediyesi Ünal Ünüvar Spor Tesislerinde yapacak ve yeni sezon hazırlıklarına başlayacak. Yeni sezon hazırlıklarına ilk etapta kendi tesislerimizde başlayacağımızı belirten Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, “Yönetimiyle, teknik heyetiyle, futbolcularıyla, taraftarlarıyla ve Silifke şehri olarak birlik beraberlik içerisinde başarılı olmak istiyoruz. 10 Ağustos’ta taraftarlarımızı tesislerimize bekliyoruz. Sakatlıksız, cezasız, sonu şampiyonlukla tamamlanan bir sezon olur inşallah” dedi.

 

Tarih : 9 Ağustos 2022 Salı 09:27

Necdet TAŞ

Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden Silifke Belediyespor, 2022-2023 futbol sezonunun ilk antrenmanını 10 Ağustos 2022 Çarşamba günü saat 18.00' da Silifke Belediyesi Ünal Ünüvar Spor Tesislerinde yapacak ve yeni sezon hazırlıklarına başlayacak.

TAKIM FAİK DEMİR’E EMANET

Silifke Belediyespor Teknik Direktörlük görevi için Süper lig, 1.lig, 2.lig, 3.lig geçmişi olan tecrübeli Teknik Direktör Faik Demir ile anlaştı. Yardımcılıklarını Mehmet Şıralı, Yusuf Aslan ve Kaleci Antrenörü Sadık Öztürk yapacak. Silifke Belediyespor İç transferde, Mertcan Yılmaz (Kaleci), Suat Beliktaş (Defans), Emin Arı (Defans), Adnan Tizer (Defans), Emre Karataş (Defans), Özcan Özdemir (Orta Saha) Yasin Bayram (Orta Saha), Hakan Berfun Sayar (Orta Saha), Hacı Ali Geser (Orta Saha), Süleyman Öztürk (Orta Saha), İbrahim Türe (Forvet) dış transferde ise, Burak Onur (Kaleci), İbrahim Anıl Tekeli (Defans), Samet Sarıkaya (Defans), Uğur Veli Kara (Orta Saha), Emircan Tuna (Orta Saha), Selahattin Öztürk (Orta Saha), Aygün Duman (Orta Saha), Hasan Aktürk (Orta Saha), Enver Uçar (Orta Saha), Ramazan Zengin (Forvet), Muzaffer Özcanlı (Forvet), Muhammet Emir Araboğa (Forvet) ile anlaştı. Silifke Belediyespor 5-15 Eylül tarihleri arasında da 2. Etap hazırlıklarına Afyon İlinde kamp yaparak devam edecek.

DÖLEK: “KADROMUZU GÜÇLENDİRDİK”

Yeni sezon hazırlıklarına ilk etapta kendi tesislerimizde başlayacağımızı belirten Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, “Yeni sezon öncesi yeni bir teknik heyetle anlaşarak iç transferde takım bütünlüğünü korumaya çalıştık. Dış transferde kadromuza güç katacak takviyeler yaptık. İnşallah bu sezon daha da iyi olacağız. Yönetimiyle, teknik heyetiyle, futbolcularıyla, taraftarlarıyla ve Silifke şehri olarak birlik beraberlik içerisinde başarılı olmak istiyoruz. 10 Ağustos’ta taraftarlarımızı tesislerimize bekliyoruz. Sakatlıksız, cezasız, sonu şampiyonlukla tamamlanan bir sezon olur inşallah. Tesislerde yapılacak antrenmanlarla lige hazırlanacak takımımız 5-15 Eylül tarihleri arasında da 2. Etap hazırlıklarımıza Afyon İlinde kamp yaparak devam edecek” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA