MHP’li Kılavuz’dan CHP’li Seçer’e ‘Serdar Akinan’ tepkisi


MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in Basın Danışmanı olarak atadığı, terör örgütü Pkk’nın sözde yöneticileri ve örgüt mensupları ile fotoğrafları çıkan ve tanıtım videoları için yılda 4 milyon TL ödediği Serdar Akinan ile ilgili sosyal medya hesabından sert bir açıklama yaptı. MHP’li Olcay Kılavuz Vahap Seçer’i bu skandalla ilgili açıklama yapmaya davet ederek: “Mersin Büyükşehir Belediyesi Pkklı teröristlerin karargahı mıdır Vahap Seçer? Mersin Büyükşehir Belediyesi Kandil’in finans kaynağı mıdır Vahap Seçer? Mersin Büyükşehir Belediyesi HDP/Pkkya ödediğin ve ödeyeceğin diyetin aracı mıdır Vahap Seçer?” dedi.

 

Tarih : 4 Ağustos 2022 Perşembe 12:36

MHP’li Olcay Kılavuz’un sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği açıklama şu şekilde: “Mersin Büyükşehir Belediyesinde kan donduran olayların ardı arkası kesilmiyor, skandallar ve rezaletler sonlanmıyor, Hdp/Pkk’ya ödenen diyetlerin sonu gelmiyor. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i bazı haber sitelerinde yer alan terör örgütünün sözde yöneticileri ve Pkklı hainlerle boy boy fotoğrafları olan Serdar Akinan’a dair vahim iddialar ile ilgili açıklama yapmaya davet ediyorum!.. Vahap Seçer! İddia edildiği gibi 90 saniyelik 5 tanıtım videosu için Serdar Akinan’a 375 bin TL, yılda yaklaşık 4 Milyon TL gibi bir rakamın ödendiği ve buna karşın belediyenin ekipmanları ve personelinin kullanıldığı doğru mudur? Bu fatura Mersinli hemşerilerimize kesilmiştir. Vahap Seçer! Alçak terör örgütü Pkknın eli kanlı sözde yöneticisi, askerimizin, polisimizin ve nice insanımızın katili hain Murat Karayılan ile samimi fotoğrafları olan Serdar Akinan’ı bu fotoğraflarından ve kirli ilişkilerinden haberdar olarak mı görevlendirdiniz? Vahap Seçer! 2011 yılında üç gün kaldığı Kandil’de bölücü alçak teröristlere mikrofon uzatan, “İştar’ın Kızları” adlı kitabında teröristleri şirin göstermeye çalışıp hain terör örgütünün taleplerini meşrulaştıran Serdar Akinan’a kamu kaynaklarının aktarıldığı doğru mudur? Vahap Seçer! Türk devletinin varlığı ve bekası uğruna, sınırlarımızın korunması adına sayısız şehit verdiğimiz Suriye’deki sınır ötesi operasyonları itibarsızlaştıran Serdar Akinan’a Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından araç tahsis edilmiş midir?  Vahap Seçer! Serdar Akinan’ın Kandil’e giderek eli kanlı teröristler ve sözde yöneticilerini ziyaret edip Pkkyı “silahların gölgesinde bir kadın hareketi” olarak tanımlayıp masumlaştırdığını ve Dhkpc terör örgütünün eylemlerini legal göstermeye çalıştığını biliyor muydun? Mersin Büyükşehir Belediyesi Pkklı teröristlerin karargahı mıdır Vahap Seçer?

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KANDİL’İN FİNANS KAYNAĞI MIDIR VAHAP SEÇER?

Mersin Büyükşehir Belediyesi Hdp/Pkkya ödediğin ve ödeyeceğin diyetin aracı mıdır Vahap Seçer? Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer! Tüm bu sorularımızın cevabını bir an önce kamuoyunun ve Mersinli hemşerilerimizin huzurunda vermek zorundasın!  Biliyoruz ki bu Vahap Seçer’in ilk rezilliği değildir. Daha önce de belgeleriyle ortaya koyduğumuz gibi Büyükşehir Belediyesi kadroları vatan haini şerefsiz Pkklılara peşkeş çekilmiştir. Kurban Bayramı mesajında bile Pkkya selam çakılmıştır. Mersin ki Türk’ün kudret ve kabiliyetinin nişanesi Türk’ün kurtuluş meşalesidir. Mersin ki Toroslarda tüten ocak ile Türk vatanının ebediyen yaşayacağını gösteren vatanseverliğin ve milletperverliğin kalesidir. Bu şehir böylesi bir ihaneti kaldırmaz, kaldıramaz! Vahap Seçer gaflet, dalalet ve hatta ihanet içerisindedir!.. Milliyetçi-Ülkücü Hareket ise Mersinimize ve Mersinli hemşerilerimize yapılan bu ihaneti unutmayarak Mersin'e sahip çıkma iradesini dün olduğu gibi bugünde en net biçimde gösterecektir.  Vahap Seçer’in ve terör örgütlerine şirin gözükmeye çalışanların, Mersinli hemşerilerimizi sırtından hançerleyenlerin ihanetlerine de cevabı Türk milleti verecek; Türk’e ihanet edenleri tarihin çöplüğüne gönderecek iradeyi hainlerin bile anlayacağı dilden gösterecektir!.. Mersin’deki zafer aynı zamanda Hdp’nin zaferi ve başarısıdır diyerek Hdp/Pkk ilişkisini net şekilde ortaya koyan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Mersinli hemşerilerimizin tertemiz vicdanına havale ediyorum!..

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA