Şampiyon olacağız!


TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu yeni sezon hazırlıklarını Erzurum’da sürdürüyor. Futbolcuların hırsı ve formu dikkatlerden kaçmazken, Teknik Direktör Sedat Bozkurt da futbolcuların performansından oldukça memnun. Kampı değerlendiren Cengiz Ötkün, “Taraftarlarımızın desteğiyle bu sezon mutlaka şampiyon olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kendime gelince bu yıl çok iyi hazırlanıyorum ve taraftarlarımız bambaşka bir Cengiz Ötkün seyredecekler” dedi.

 

Tarih : 30 Temmuz 2022 Cumartesi 14:54

Necdet TAŞ

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu’nun Erzurum kampı sürüyor. Sarı lacivertli ekip Erzurum kampındaki yaptığı çalışmalarla hedefine emin adımlarla ilerliyor. Kampı değerlendiren TİY Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, temposu yüksek antrenmanlar yaptıklarını belirtti. Çalışmalar gayet iyi gittiğini ifade eden Bozkurt, “7 günlük bir çalışmanın arkasından oyuncularımıza toparlanmaları için bir gün izin verdik. İzin dönüşü fitnesta kuvvet çalıştık. Şimdi de dar alan oyunları çalıştık. Kamp gayet iyi gidiyor. Çocukların hırsları istekleri ve çalışmaları iyi. Aramıza Cengiz de katıldı. Bir sıkıntımız yok. Daha sonra Abdüssamet Karnucu gelecek. Tam kadro ile çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi

TARSUS İDMAN YURDU EMİN ELLERDE

Kampta kendilerini ümitlendiren şeylerin olduğunu ifade eden Bozkurt, “Her ne kadar yük bindirsek de oyuncuların yorgun iken bile antrenmanlara gösterdikleri olumlu tepki bizi mutlu ediyor. İstemeleri, hırsları bizi mutlu ediyor. Bunu inşallah bu kamp dönemi sonuna kadar sürdürürüz. Aynı zamanda ikinci kampta yapacağımız hazırlık maçları ile lige en iyi şekilde hazır olacağız. Kimsenin şüphesi olmasın. Tarsus idman Yurdu emin ellerdi. En iyi şekilde Tarsus halkını temsil edeceğimize kimsenin şüphesi olmasın. Onlarında desteği ile bir ve beraber bir sinerji ile bu takımı istenilen yere taşıyacağı” şeklinde konuştu.

CENZGİZ ÖTKÜN: “ŞAMPİYON OLACAĞIZ”

Tarsus İdman Yurdu’nun başarılı futbolcularından Cengiz Ötkün ise, çok güzel ve verimli bir kamp süreci geçirdiklerinin altını çizerek, “Bu yıl Tarsus İdman Yurdu’nun kuruluşunun 100. Yıldönümü. Bu sene istediğimiz ve hak ettiğimiz şampiyonluğu almak istiyoruz. Buradan taraftarlarımıza sesleniyorum, lütfen bize güvenin ve iç saha maçlarımıza bu sene mutlaka gelin. Bizleri yalnız bırakmayın. Çünkü bizim en büyük destekçimiz taraftarlarımız olacak. Taraftarlarımızın desteğiyle bu sezon mutlaka şampiyon olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kendime gelince bu yıl çok iyi hazırlanıyorum ve taraftarlarımız bambaşka bir Cengiz Ötkün seyredecekler” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA