Firmaların İSG farkındalığı arttırılıyor


Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) üyelerinin İSG farkındalığını arttırmak adına saha ziyaretlerini sürdürüyor. Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan’ın da katıldığı ziyaretlerde, İSG bilgilendirme köşeleri oluşturularak, çalışanların farkındalığını arttırmak ve iş kazalarının azaltılması hedefleniyor.

 

Tarih : 29 Temmuz 2022 Cuma 12:07

Avrupa Birliği İş Sağlığı ve Güvenliğinin Geliştirilmesi Hibe Programı çerçevesinde Mersin Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde yürütülen “Mersin İlinde İş Sağlığı ve Güvenliği Destek ve Rehberlik Sisteminin Geliştirilmesi” Projesi kapsamında, firmaların İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) alanındaki farkındalığını arttırmak amacıyla saha ziyaretleri gerçekleştiriliyor. Mersin Sanayi Sitesi ile Tırmıl Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren firmalara yönelik yapılan saha ziyaretlerine, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan da katıldı.  Ziyaretlerde firma yöneticileriyle bir araya gelen Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, işyerlerinde İSG kültürü oluşturulması veya var olan İSG kültürün geliştirilmesine yönelik yapılan bu ziyaretlerin önemine dikkat çekti. İSG’ye yönelik yapılması gereken hususların aktarıldığı ziyaretlerde Başkan Kızıltan, firmaların konuya ilişkin taleplerini de dinledi.  Ziyaretlerde firmalara teslim edilen İSG bilgilendirme köşe setleriyle, çalışanların ve yöneticilerin İş Sağlığı ve Güvenliği alanında farkındalığı arttırılması ve iş kazalarının azaltılması hedefleniyor.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA