DAİMFED’e katılım artarak devam ediyor


Adana, Antalya, Mersin, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde faaliyet gösteren müteahhit birliklerince kurulan Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonuna (DAİMFED) katılımlar artarak devam ediyor.

 

Tarih : 27 Temmuz 2022 Çarşamba 11:25

Bölgesel bazda sektörün sorunlarını, geliştirecekleri kurumsal projeler ile çözmeyi hedefleyen federasyona katılımlar hızla devam ediyor. Son olarak Adana’nın inşaat sektörü olarak önde gelen müteahhitleri Nihat Dizman, Aziz Kaya, Kadir Karataş, Tamer Gülcan, Fadli Aytin, Savaş Karataşoğlu ve Zafer Ofluoğlu DAİMFED’e katıldı. DAİMFED Başkanı Mustafa Karslıoğlu, “Federasyonumuza olan ilgi ve güven bizleri fevkalade memnun etmektedir. Yapılanma süreci olarak bu dönemi atlattıktan hemen sonra icraat olarak çalışmalarımız sürecektir. Bu konuda gerek Adana merkezimiz gerekse Antalya, Mersin, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde faaliyet gösteren sektör kurumlarımızın ve müteahhitlerimizin problemlerinin çözüm noktasındaki takipçisi olacağız. Bu konuda Ankara'daki kanun koyuculara ve sektörümüzü ilgilendiren tüm üst düzey kurum yöneticilerini tek tek ziyaret edip DAİMFED'e bağlı illerdeki müteahhit birliklerinden derlediğimiz problemlerin çözümüne katkı koyacağız” diye konuştu. (İha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA