Anamur’a OSB müjdesi


Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Anamur Güneybahşiş’e kurulması planlanan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) sürecinin tamamlandığı müjdesini verdi.

 

Tarih : 22 Temmuz 2022 Cuma 14:18

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ın girişimleri ile hızlandırılan Anamur Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için gerekli olan ÇED raporu süreci tamamlandı. Güneybahşiş Mahallesi’nde kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi’nin ÇED süreci ile ilgili bilgi veren Başkan Kılınç ÇED raporunun olumlu geldiğini belirtti.

ÇED SÜRECİ TAMAMLANDI

Organize sanayi bölgesinin 660 dönümlük arazi üzerine kurulacağını belirten Belediye Başkanı Hidayet Kılınç: “Anamur’a bir Organize Sanayi Bölgesi kazandırmak için milletvekilliğimiz döneminden bu yana çeşitli girişimlerde bulunduk. Aradan geçen yılların ardından bu konuda çalışma yapmak yine bize nasip oldu. Tahsis edilen arazinin etütlerinin yapılabilmesi için gerekli parayı belediyemizin bütçesinden karşılayarak ÇED raporu sürecini başlatmıştık. 350 bin TL’yi aşan arazi etüt çalışmalarının ardından ÇED raporunun olumlu geldiği haberini aldık. İnşallah bu günden sonra fiziki çalışmaları başlatılacak olan organize sanayi bölgesinin hem inşa edilmesi sırasında hem inşaatın ardından kurulacak üretim tesislerinde binlerce hemşehrimizi istihdam edeceğiz. Hemşehrilerimize ve ilçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA