Yılbor, İSO 500’de 74. sırada yer aldı


İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl yapılan, Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu araştırmasının sonuçları açıklandı. Yılbor Plastik Boru, 500 firma arasında 74. Sırada yer aldı.

 

Tarih : 22 Temmuz 2022 Cuma 10:15

2008 Yılı içerisinde Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi içerisinde 65 bin m2 alan üzerine kurulan Yılbor Plastik Boru, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl yapılan, Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu araştırmasında 74. Sırada yer aldı. Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Yılbor Plastik Boru Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldırım, ‘Yıllık 60 bin ton üretim kapasitesine sahip olan firmamız; inşaat sektörüne yönelik ürünlerin üretimini gerçekleştirmektedir. Firmamızda inşaat sektörüne yönelik alt ve üst yapı grubunda yer alan tüm ürünler giriş kontrolden başlayarak sevkiyata kadar tüm aşamalar EN ürün standartları ve ISO 9000 standartları göz önünde bulundurularak akredite laboratuvar gözetiminde faaliyetler gerçekleşmektedir. Üst yapı grubunda PVC Atık Su Boru & Ek Parçaları, PPRC ve Kompozit Boru & Ek Parçaları üretimi gerçekleştirmektedir. Bununla birlikte, alt yapı grubunda yer alan PE100 ve PVC Temiz Su Borusu imalatı gerçekleştirmektedir. 2020 yılına baktığımızda ihracat satışları, toplam satışlarda yüzde 40’lık bir paya sahipken, 2021 yılında bu pay yüzde 60 civarına ulaşmıştır. Hedefimiz 2022 ve sonrasındaki yıllarda bu payı daha da arttırmak. İSO İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde yer almamızı sağlayan tüm çalışanlarımız, bayilerimiz ve yurtdışı ekibimize sonsuz teşekkür ediyorum. Hedefimiz önümüzdeki yıl Birinci 500 Sanayi Kuruluşu içerisinde yer alabilmek’ dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA