Tarsus’ta ‘Bozkurt’ geldi ‘Yapıcı’ istifa etti


TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu, Teknik Direktör Serdar Bozkurt ile anlaştı. Öte yandan Tarsus İdman Yurdu, dış transferde Burhan Eşer ile Yılmaz Can Taşkın ile anlaşma sağladı Tarsus İdman Yurdu’nun Sedat Bozkurt ile anlaşmasının ardından Sportif Direktör Armağan Yapıcı istifa etti.

 

Tarih : 19 Temmuz 2022 Salı 11:08

Necdet TAŞ

Teknik Direktör Birol Erol ve Genel Koordinatör Armağan Yapıcı'nın görevlerinden istifa etmelerinin ardından harekete geçen Tarsus İdman Yurdu Transfer Komitesi, yaptığı görüşmelerinin ardından teknik direktör konusunda Serdar Bozkurt'ta karar kıldı.

BURHAN EŞER VE YILMAZ CAN TAŞKIRAN TARSUS’TA

Tarsus İdman Yurdu'nun Teknik Direktör Serdar Bozkurt ile ilgili yaptığı açıklama şöyle: "Geçmiş dönemlerde Bandırmaspor, Sakaryaspor ve Sarıyer gibi kulüplerde başarılara imza atmış değerli Serdar Bozkurt hocamızla anlaşmış bulunmaktayız. İnanıyoruz ki 100. Yılımızda hocamızla ve kıymetli futbolcularımızla nice başarılara imza atacağız. Camiamıza hayırlı olsun." Öte yandan Tarsus İdman Yurdu, dış transferde Burhan Eşer ile Yılmaz Can Taşkın ile anlaşma sağladı. Daha önce dış transferde Pendikspor'dan forvet Taha Balcı, Sakaryaspor'dan stoper Eyüpcan Delibalta ve Vanspor'dan orta saha Fatih Somuncu ile el sıkışan Tarsus İdman Yurdu, iç ve dış transferde çalışmalarını sürdürüyor.

ARMAĞAN YAPICI İSTİFA ETTİ

Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü sportif direktörü Armağan Yapıcı görevinden istifa etti. İstifasını sosyal medya hesabından duyuran Yapıcı, “Çok Sevdiğim Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübündeki sportif direktörlük görevinden bugün itibari ile istifa ediyorum. Görev aldığımız 2021-2022 sezonu ikinci yarı son 13 hafta ve akabindeki Play-Off maçları süreci beraber çalıştığımız teknik ekip ile çok başarılı bir şekilde tamamladık. Küme düşme potasında aldığımız takımımızı şampiyonluk potasına soktuk. Ne yazık ki yarı finalde elenerek sezonu kapattık. Gönül isterdi ki bu şampiyonluğu 100. Yılımızı geçireceğimiz bu sezon amaçlarımız doğrultusunda beraber çalıştığımız teknik ekip ile yaşayalım” dedi.

“İSTİFAM KAÇINILMAZ OLDU”

Sezon bitiminde kulüple prensipte anlaşmalarına rağmen son iki haftalık süreçte yeni seçilen yönetimin kendisini transferler ve teknik direktör seçiminde işleyişin dışında bırakması nedeniyle istifasını kaçınılmaz kıldığını ifade eden Yapıcı, “Benim için her zaman Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü esastır. Her kademesinde görev aldığım kulübümüzün başarılı olması 100.yılında şampiyon olması en büyük temennimdir. Yönetim Kuruluna yeni anlaşacakları teknik ekibe başarılar diliyorum. Görev yaptığımız süreçte bize desteklerini esirgemeyen Belediye başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan’a, birlikte çalıştığımız kulüp başkanımız Ali İlk ve yönetimine, beraber görev yaptığımız teknik direktörümüz Birol Erol ve ekibine, özveri ile mücadele eden futbolcu kardeşlerime bize hizmet eden  kulüp personelimize değerli basına son olarak her zaman bize destek olan büyük Tarsus İdman Yurdu taraftarına çok teşekkür ederim” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA