Başkan Yılmaz’ın, 15 Temmuz mesajı


Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 15 Temmuz gününün, tarihe altın harflerle yazılmış büyük demokrasi mücadelesi olduğunu belirten Başkan Yılmaz; “15 Temmuz 2016’da gerçekleşen hain darbe girişiminde aziz Türk Milleti, vatana ve millete olan bağlılığını bir kez daha göstermiş, demokrasimize kast edenlere karşı imanıyla, cesaretiyle, milli iradeyle destan yazmıştır” dedi.

 

Tarih : 14 Temmuz 2022 Perşembe 11:59

 “Vatanımız ve bayrağımız söz konusuysa bizler millet olmaktan da öte tek yürek ve tek vücut oluruz” diyen Başkan Yılmaz; “Kadını, erkeği, genci, yaşlısıyla tek vücut olan kahraman milletimiz, 15 Temmuz gecesi meydanları doldurmuş canı pahasına demokrasiye sahip çıkmıştır. 15 Temmuz, milli birliğimizin de perçinlendiği bir gündür. Türkiye Cumhuriyeti Devleti çok büyük bir devlet, Türk Milleti çok büyük bir millettir. Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne, milletimizin birliğine ve huzuruna yönelik yapılan bu alçakça girişimler hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Millet olarak vatanımıza ve bayrağımıza ilelebet sahip çıkmanın haklı gururunu yaşıyoruz. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün yıl dönümünde tüm hemşehrilerimi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Ülkemizin birliği ve devletimizin bekası için canlarını feda ederek şehadet şerbeti içen aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. 15 Temmuz Demokrasi Destanını unutmayacağız, unutturmayacağız” şeklinde konuştu.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA