Cenkcimenoğlu; “Bayram sevincimiz ekonomik krize ‘Kurban gitti’


Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu, Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında; bayramların paylaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığı değerlerimizden biri olduğunu dile getiren Başkan Cenkcimenoğlu, son iki yıldır korona virüsün etkileri nedeniyle doyasıya yaşanamayan bayram sevincinin bu yıl da ekonomik krizle gölgelendiğini söyledi.

 

Tarih : 7 Temmuz 2022 Perşembe 10:55

Başkan Cenkcimenoğlu, “İki yıldır pandemi nedeniyle kurban bayramını sevdiklerimizden uzak kutlamak zorunda kalmıştık. Maalesef bu yıl da aşırı zamlanan akaryakıt fiyatları ve temel gıda maddelerine ile kurban fiyatlarının çok yüksek olması nedeniyle insanlarımız ya bayram ziyareti yapamıyor, ya da başka şehirlerde yaşayan akrabalarının yanına gidemiyor, pek çok vatandaşımız kurban kesemiyor, çocuklarına bayramlık alamıyor” diye konuştu. Başkan Cenkcimenoğlu mesajında şu ifadeleri kullandı: “Temennimiz, DEVA iktidarı ile ülkemizin barış, sevgi ve hoşgörü ortamında huzurlu bir şekilde yaşamını sürdürebilmesidir. DEVA Partisi iktidarında sıkıntıların aşılarak el ele bayramlar kutlayacağımız günler yakındır. Bu vesile ile sevdiklerimizle birlikte sağlıklı bir bayram diler, bayramın sıkıntılarımıza, küslüklerimize, hastalıklarımıza DEVA olmasını temenni ederim. Tüm halkımızın Kurban Bayramı kutlu olsun” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA