TOBB’un Tarsus’a yaptırdığı okul eğitime hazır


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin "81 İl’e 81 Okul" Projesi kapsamında Tarsus’a yaptırdığı mesleki okulun inşaatı tamamlandı. Geçici kabulü yapılan okul yeni eğitim dönemine hazır. TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Mersin Deniz Ticaret Odası Başkanı Cihat Lokmanoğlu, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak ve Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya inşaatı tamamlanan okulu ziyaret ederek, teknik ekipten bilgi aldı.

 

Tarih : 6 Temmuz 2022 Çarşamba 13:15

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ile Tarsus Ticaret Borsası’nın ortak girişimleri sonucu, TOBB’un Milli Eğitim Bakanlığı’yla birlikte mesleki eğitim ile reel sektörü birbirine entegre etmek ve iş dünyasının nitelikli elaman ihtiyacını gidermek amacıyla ülke genelinde yürüttüğü "81 İl’e 81 Okul" Projesi kapsamında, Tarsus’a kazandırdığı okul inşaatı tamamlandı. TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Mersin Deniz Ticaret Odası Başkanı Cihat Lokmanoğlu, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak ve Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya okulu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. TOBB İnşaat ve Emlak İşleri Uygulama Müdürü Haluk Altuntaş başkanlara bilgi vererek okulun yeni eğitim ve öğretim dönemi için hazır bulunduğunu söyledi. Tarsus TSO Başkanı Koçak, Tarsus’a donanımlı bir okul kazandırmaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek, ‘’Desteklerinden dolayı Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere TOBB Yönetim Kuruluna çok teşekkür ederiz. Bu proje gerçekten çok önemli ve özel bir proje. Okulumuz öğrenci kabulüne hazır. Tarsus’a ve iş dünyamıza hayırlı olsun.’’diye konuştu. Tarsus’un Kemalpaşa Mahallesi’nde 24 derslikten oluşan okulda fizik ve kimya laboratuvarları, çok amaçlı konferans salonu ve idari bölümler mevcut. 6 bin metrekareden fazla kapalı alanda hizmet verecek okulda bine yakın öğrenci eğitim görecek.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA