Üst limit 350 bin TL oldu


Tarsus 1 No.lu Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Şahin, Esnaf Kefalet Kooperatif kredilerinin üst limitinin 275 bin TL’den 350 bin TL’ye çıkarıldığını söyledi.

 

Tarih : 5 Temmuz 2022 Salı 15:31

Esnaf Kefalet Kooperatif kredilerinin üst limiti 275 bin TL’den 350 bin TL’ye yükseltildi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Tarsus 1 No.lu Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Şahin, “Pandemi döneminde yaşanan ekonomik daralma son bir yıldır tüm dünyada bir enflasyona sebep oldu. Covid sonrası Ukrayna savaşı, DOLAR ve EURO da yaşanan dalgalanmalar, petrol fiyatlarında yaşanan artış tüm dünya ekonomilerini ve ülkemizin ekonomisini olumsuz etkiledi. Sayın Cumhurbaşkanımız başkanlığında,  devletimiz gerekli önlemleri alarak bu zor zamanları aşmak için büyük bir mücadele veriyor” ifadelerini kullandı.

 YILLIK FAİZ YÜZDE 9.50

Tarsus esnaf ve sanatkarları olarak bu zor zamanların aşılacağına dair inançlarının tam olduğunu ifade eden Şahin, “Bu inançla devletimizin emrinde milletimizin hizmetinde faaliyetlerimize devam ediyoruz. Esnaf ve sanatkarlarımızın talebi üzerine, devletimiz nezdinde bölge ve merkez birliklerimiz ile kooperatif başkanlarımızın girişimleri neticesinde 275 bin TL olan  kredi üst limitimiz 350 bin TL ye çıkarılmıştır. Kredi faiz oranlarımız ise yüzde 9,50 seviyesinde tutulmuştur.  Tüm esnaf ve sanatkarlarımıza bu müjdeli haberi vermekten mutluluk duyuyorum. Ayrıca araç ve iş yerim alım kredilerimizin üst limiti de 1 milyon TL olarak güncellenmiştir. Esnaf ve sanatkarlarımız 350 bin TL üst limitli ve 5 yıl vadeli kredilerini yıllık yüzde 9,50 faiz ile kullanmak üzere kooperatifimize  başvurabilirler. Ayrıca adetimiz olduğu üzere her yılın ilk yarısında faaliyetlerimiz hakkında da kısaca bilgi vermek isterim esnaf ve sanatkarlarımıza. Kooperatifimiz 2022 yılı ilk altı ayında 610 esnaf ve sanatkarımıza toplam 98.673.500,00 TL kredi kullandırmış olup, göreve geldiğimiz 2005 yılından bu yana ise 10.989 esnaf ve sanatkara toplam 692.078.785,00 TL kredi kullandırmış bulunmaktayız” dedi.

 “HESABINIZI BİLİN”

“Kooperatifimiz bölgemizde bulunan 52 kooperatifin içinden  ilk 3 kooperatif içerisindeki yerini korumuş ve pandemi koşulları dahil olmak üzere en zor koşullarda dahi kesintisiz hizmet vermeye devam etmiştir. bir noktanın altını çizmek isterim;  bu başarı önce  esnaf ve sanatkarlarımızın başarısıdır” şeklinde konuşan Şahin, “Hesabını kitabını bilen, kredilerini düzenli olarak ödeyen, bizleri her koşulda destekleyen, işine gücüne dört elle sarılmış tüm esnaf ve sanatkarlarımıza teşekkür ediyor saygılar sunuyorum. 7/24 onların hizmetindeyiz, kapımız her daim sonuna kadar açıktır esnaf ve sanatkarlarımıza. bu başarıda ayrıca emeği geçen yönetim, denetim kurullarım ve personellerime, Halk Bankası Tarsus Şubesi müdiresine ve personellerine şahsım ve Tarsus esnaf ve sanatkarları adına teşekkür ediyorum yaklaşan kurban bayramı vesilesiyle tüm esnaf ve sanatkarlarımıza, Tarsuslu hemşehrilerimize  şeker tadında , sağlık ve mutluluk dolu bir Kurban Bayramı diliyorum. Bayramlar milli birlik ve beraberliğin, yardımlaşmanın zirveye çıktığı mübarek günlerdir. Kurban Bayramının tüm İslam alemine hayır, bereket ve huzur getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Bu vesile başta 15 Temmuz Şehit ve Gazileri olmak üzere, yurt savunmasında şehit düşmüş tüm asker ve polislerimize yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Allah devletimizi ve milletimizi korusun esirgesin, esnaf ve sanatkarlarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar versin” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA