Araç alıp satanlar aman dikkat!


Mersin’de internet üzerinden aracını satan 5 kişi ile internet üzerinden iletişime geçerek, kapora verip kredi kullanma bahanesiyle dolandıran bir kişi polisin operasyonuyla yakalanarak tutuklandı.

 

Tarih : 28 Haziran 2022 Salı 13:09

 M.A. 188 bin TL, M.K. 177 bin TL, S.K. 160 bin TL, K.K. 235 bin TL ve Ş.K aracını satmak isterken 230 bin TL dolandırıldığı şikayetiyle polise başvurdu. Olayları ile ilgili il dışında ikamet eden ve internet üzerinde satılık araç ilanları bulunan şahısları arayarak ve çeşitli isimler kullanıp, araçlara müşteri olan bir kişi belirlendi. Araç için Mersin’de krediye başvuracağını söyleyerek araç sahiplerini Mersin’e davet eden şahıs, araç sahiplerine kapora adı altında cüzi miktarlarda ödeme yaparak, kalan tutarı kredinin çıkması ile ödeme yapacağını belirtti. Ancak araç bedelini ödemeden araç devrini 3. Şahısların üzerine yapan dolandırıcının kimliği ekiplerce yapılan çok yönlü kamera ve PTS çalışmaları neticesinde belirlendi. A.E 38 isimli şahıs çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA